Ex Aşkıma neler Oluyor Yardmmm!!!
Gerçekten yardıma ittiyacım Var.
Benim Geçen sene Çıktığım Bir Çocuk Var Aynı sınıftayız lise 3. sınıftayken yani.
Bu Benden Ayrıldı ben Çok seviyordum ama eski sevgilim bizi rahat bırakmıyordu.
Bir günde beni kankamla görmüş ve oda benim istemedim kızların yanında diye hiç gitmedim.
Neden beni kıskanmasımı yanına gitmemem mi bilmiyorum Ama ayrıldık.
Ayrılırkende Kavga ettik. Ona Çok kızdım.
Yaz Tatilindede NBr? son dediklerim için özür dilerim diye mesaj attı.
Tersledim. Numaramı sil dedim.
Okullar Açıldığında Konuşmuyorduk Ama Hep yakınlarımdaydı Sonra MSn'den Yine Konuşmaya Başladık Ama Ben tersledim yine bunu Sonra Bu Benden Gerçekten uzaklaştı
İşte Ozaman Aşık Oldumu anladım.
Şimdi yine Konuşmuyoruz Ama derste ne zaman arkamı Dönsem Bana Bakıyor. Gözlerimi Kaçırdığımda dahada sinirliymiş gibi Bakıyor Hatta Korkmaya bile başladım.
Ne zaman Arkamı dönsem Bahçede Dışarda Gittiğim alışveriş mağzalarında onunla karşılaşıyorum.! O bana Bakınca İmalı ve ters Bir bicimde bakmalımıyım.
Ben gidip konuşamam Ona Ne yaparsam O gelipp benimle Açık Açık konuşur__??
Lütfen Yardım Çıldırıcamm
Benim Geçen sene Çıktığım Bir Çocuk Var Aynı sınıftayız lise 3. sınıftayken yani.
Bu Benden Ayrıldı ben Çok seviyordum ama eski sevgilim bizi rahat bırakmıyordu.
Bir günde beni kankamla görmüş ve oda benim istemedim kızların yanında diye hiç gitmedim.
Neden beni kıskanmasımı yanına gitmemem mi bilmiyorum Ama ayrıldık.
Ayrılırkende Kavga ettik. Ona Çok kızdım.
Yaz Tatilindede NBr? son dediklerim için özür dilerim diye mesaj attı.
Tersledim. Numaramı sil dedim.
Okullar Açıldığında Konuşmuyorduk Ama Hep yakınlarımdaydı Sonra MSn'den Yine Konuşmaya Başladık Ama Ben tersledim yine bunu Sonra Bu Benden Gerçekten uzaklaştı
İşte Ozaman Aşık Oldumu anladım.
Şimdi yine Konuşmuyoruz Ama derste ne zaman arkamı Dönsem Bana Bakıyor. Gözlerimi Kaçırdığımda dahada sinirliymiş gibi Bakıyor Hatta Korkmaya bile başladım.
Ne zaman Arkamı dönsem Bahçede Dışarda Gittiğim alışveriş mağzalarında onunla karşılaşıyorum.! O bana Bakınca İmalı ve ters Bir bicimde bakmalımıyım.
Ben gidip konuşamam Ona Ne yaparsam O gelipp benimle Açık Açık konuşur__??
Lütfen Yardım Çıldırıcamm