suskun_gız Yeni Üye Üye 1 Ekim 2007 #11 Ce: evlilik mi bekarlık mı? Bekarlık sultanlık yada bana göre deyıl nişanlımdan ayrıldıktan sonra buna karar verdım
Ce: evlilik mi bekarlık mı? Bekarlık sultanlık yada bana göre deyıl nişanlımdan ayrıldıktan sonra buna karar verdım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #12 Ce: evlilik mi bekarlık mı? Simdilik bende bekarlik diyorum ama ileride ne derim bilmem..
S sade_soda Yeni Üye Üye 21 Eylül 2009 #15 bir yerde duymuştum evlilik kuleye benzermiş içindekiler dışarıya çıkmak isterken, dışardakiler içeriye girmek isterlermiş.ne kadar doğru bilemeyeceğim , ben evlenmek diyorum ama evlilik için kendime güvenmiyorum , eee bir de aday yok😀
bir yerde duymuştum evlilik kuleye benzermiş içindekiler dışarıya çıkmak isterken, dışardakiler içeriye girmek isterlermiş.ne kadar doğru bilemeyeceğim , ben evlenmek diyorum ama evlilik için kendime güvenmiyorum , eee bir de aday yok😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 21 Eylül 2009 #16 şuanda bende bekarlık diyorum ama tabiki evleneceğin kişiye göre değişir bence ahlakı çok önemli bu sayede evlilikte sultanlık olabilir 😀
şuanda bende bekarlık diyorum ama tabiki evleneceğin kişiye göre değişir bence ahlakı çok önemli bu sayede evlilikte sultanlık olabilir 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 23 Eylül 2009 #17 ben bekarım ama bence ikiside güzeldir evlilikte güseldir 😀 hele sevdiğin insanla evlenince