*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Eylül 2007 #1 evlilik mi bekarlık mı? tabiki evlilik...bekarlık sultanlıksa evlilik hanedanlıktır(tabi burnumuzdan kıl aldırmıcaz ya😀)
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Eylül 2007 #4 Ce: evlilik mi bekarlık mı? Evlilik güzel birşeymiş... Ben evlenmeden önce evliliğe karşı da önyargılıymışım...
Ce: evlilik mi bekarlık mı? Evlilik güzel birşeymiş... Ben evlenmeden önce evliliğe karşı da önyargılıymışım...
M Misafir Forum Okuru 3 Eylül 2007 #5 Ce: evlilik mi bekarlık mı? varmı bekarlık gibisi bekarlık sultanlıktırbe🙂
canan Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #6 Ce: evlilik mi bekarlık mı? evlılık tabıkı kralıce hayatı yasaıyorum
Mirmiga Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #7 Ce: evlilik mi bekarlık mı? Bu sorunun cevabı yazdığımız ana göre değişir bence...şu an bekarlık diyorum(kavgalıyım)ama yarın evlilik diyebilirim ..
Ce: evlilik mi bekarlık mı? Bu sorunun cevabı yazdığımız ana göre değişir bence...şu an bekarlık diyorum(kavgalıyım)ama yarın evlilik diyebilirim ..
şeker kız Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #8 Ce: evlilik mi bekarlık mı? Ben de Rüyam gibi bekarlık diyicem, Hanedanlık, sultanlık, prenseslik hepsi bizde 😀
Ce: evlilik mi bekarlık mı? Ben de Rüyam gibi bekarlık diyicem, Hanedanlık, sultanlık, prenseslik hepsi bizde 😀
concon Yeni Üye Üye 8 Eylül 2007 #9 Ce: evlilik mi bekarlık mı? yha evliliqte gereqio 😀 ama bekarlıq daha okulum var benym 😀
A ada85 Yeni Üye Üye 18 Eylül 2007 #10 Ce: evlilik mi bekarlık mı? şuanda bende bekarlık sultanlık diycem