PeLiNiM Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #741 Gel şekerim sen de gel her şeyimiz bol bebişlerimiz aç kalmasınlar
LAMİYA Aktif Üye Üye 31 Mayıs 2010 #742 ben geldiiiiiiimmmm!..... beni özlemedinizmi yoksaaa ?.. 15 gündür yoktum farkedildiysem tabiii...:ruyam:
ben geldiiiiiiimmmm!..... beni özlemedinizmi yoksaaa ?.. 15 gündür yoktum farkedildiysem tabiii...:ruyam:
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #743 LAMİYA' Alıntı: ben geldiiiiiiimmmm!..... beni özlemedinizmi yoksaaa ?.. 15 gündür yoktum farkedildiysem tabiii...:ruyam: Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin canımmm nasılsın .....🙂
LAMİYA' Alıntı: ben geldiiiiiiimmmm!..... beni özlemedinizmi yoksaaa ?.. 15 gündür yoktum farkedildiysem tabiii...:ruyam: Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin canımmm nasılsın .....🙂
LAMİYA Aktif Üye Üye 1 Haziran 2010 #745 teşekkür ederim hanımlar ılgaza gittim memlekete genel anlamda çalışmaya gittim ama ama yinede tatil fırsatıda buldum 4 gün kadar inanın havası bile yeter gece mis gibi uyumak bile yeter burası çok sıcak nefes alınmıyo sanki...
teşekkür ederim hanımlar ılgaza gittim memlekete genel anlamda çalışmaya gittim ama ama yinede tatil fırsatıda buldum 4 gün kadar inanın havası bile yeter gece mis gibi uyumak bile yeter burası çok sıcak nefes alınmıyo sanki...
Dişeps Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #748 öyleyse bu papatyalar benden size gelsin çiçekleri görmek beni mutlu ediyor.sizide mutlu etsinn