merhaba bende tam tamına bu yıl 19 yıl bitecek demekki neymiş içinizde en kıdemli uzun evli benim ne yazikki ama bu 19 yıl içinde hiç mutlu olamadım eşimle aramızda 14 yaş fark var bu yl biraz anlaşmaya başlamıştık her şey iyi gidiyordu ama her şey gbi buda kısa sürdü kaynanamla başım belada kaynatam öldü 2 sene olacak kasımda artık bizimle yaşayacak ve ben bunu kabullenemiyorum hep eşimi benden ayrılmakla dolduruyor eşimde ona çok pirim verdi ve kaynanam bura benim evim senbabanın evine defol diyecek kadar küstahlaştı geçen yıl intihara kalkıştım eşim beni annme bakmıyorsun diyerek boşamaya kalktı sonyç hüsran şimdi yine her şey eskiye döndü eşim ısrarla annem bizimle kalacak sakın anemin yüzu suyu hürmetine bu eve döndüğünü unutma diyerek bana hep koz kullanıyor deliricem beynim uğulduyor bir türlü bana bu kadar acı çektiren bir kadınla bir arada yaşamak istemiyorum dedim eşim olacak insan müsveddesine nefret ettiğim biriyle neden yaşamak zrundayım başak bir ev tut parası var baksın başının çaresine bak bize zarar veriyor diyorum o ise ne dersen de annemle yaşıcaz diyor bende ona ben senin gözünde bir böcek kadar değerim yok olsam birazcık beni dinlerdin anlardın diyorum lütfen bana bir yok gösterin kendimi çok aşağılık ve değersiz hissediyorum annesi kapıyı çarptı çıktı param var kimsenin ağız kokusunu çekemem ben huzurevine gidicem diyerek kışın başında gitti şimdi ise eşim olacak adama ben size ne yaptım köşede oturuyordum diyormuş hala yüzü var buraya gelmeye tabi gelir çünkü oğlu vicdan azabı duyuyor anneme bakacam ölene kadar diyor buda bunu kullanıyor RABBİME dua ediyorum o kadını beni elime bırakmasın bana yaptığını bin katını onada yapmassam namerdim eğer gelirse ki elbet gelecek çünkü oğlu alacam diyor bende ona bu evi zindan edicem ona hayatı dar edicem bunuda bilecek lütfen bana dua edin ayrılamaıyorum çocuklarım var ikiside ergenlikte vede o kadın için yuvamı yıkmak istemiyorum eşim olacak vicdansız beni umursamıyor bende dedim ona annen için yuvanın huzurunu bile düşünmüyorsun diyorum bir kamyonun altında kalsam da hayatım sona erse birde dua ediyorum YARABBİ ya onun canını al ya benim bu dünya ikimize dar geliyor artık dayanamıyorum bana lütfen manevi destek verin kendimi çok yanlız hissediyorum