LAMİYA Aktif Üye Üye 12 Mayıs 2010 #711 Arielle' Alıntı: Günaydinnn bende 10 Aylik evliyim 😉 Yeni katildim araniza ama bu siteyi bulduguma coook mutluyum Genişletmek için tıkla ... aramıza hoş geldin; gerçekten çok güzel biyer burası güzel vakitler geçirmemiz dileğiyle!.
Arielle' Alıntı: Günaydinnn bende 10 Aylik evliyim 😉 Yeni katildim araniza ama bu siteyi bulduguma coook mutluyum Genişletmek için tıkla ... aramıza hoş geldin; gerçekten çok güzel biyer burası güzel vakitler geçirmemiz dileğiyle!.
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #716 aramızda en uzun evli olan kim acaba????????????????????????????????????????? ben 8e girdimmmm vay beeee 8!!!!!!🙂)))
aramızda en uzun evli olan kim acaba????????????????????????????????????????? ben 8e girdimmmm vay beeee 8!!!!!!🙂)))
PeLiNiM Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #717 NaZMeLeK' Alıntı: aramızda en uzun evli olan kim acaba????????????????????????????????????????? ben 8e girdimmmm vay beeee 8!!!!!!🙂))) Genişletmek için tıkla ... Ben 96 da evlendiğime göre 14 yıl ben öndeyim şimdilik😀
NaZMeLeK' Alıntı: aramızda en uzun evli olan kim acaba????????????????????????????????????????? ben 8e girdimmmm vay beeee 8!!!!!!🙂))) Genişletmek için tıkla ... Ben 96 da evlendiğime göre 14 yıl ben öndeyim şimdilik😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2010 #718 Size yetişebilmek içinn çooookk seneler geçmesi gerek... 2007 temmuz da evlendim hemen hemen 3 sene olacak 😀 Hadi melekler uzun uzun mutlu sağlıklı yıllar dilerim hepinize...
Size yetişebilmek içinn çooookk seneler geçmesi gerek... 2007 temmuz da evlendim hemen hemen 3 sene olacak 😀 Hadi melekler uzun uzun mutlu sağlıklı yıllar dilerim hepinize...
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #720 en yeni benim sanırım 😀 2008 de evlendim bende ..benimde size ulaşmam için daha çok senem var ..😀