AYTASI Aktif Üye Üye 9 Nisan 2010 #1 Evlenir miydik? Evlenir miydik? Nasıl isterdim senle Ağlayan bir bebeğin sesine uyanmayı Nasıl isterdim bilsen Bir ömür boyu senin nefesini duymayı Ben söylerim gönül dinler şarkı sözlerida hala güzel Olmayacak dualarda ihtimaller sana özel Üzgünüm ikimiz için sen gözümün bebeği Hala yanıyor bende aşkın mangal yüreği Hep sorup duruyorum bazen kendi kendime Ayrılmasaydık evlenir miydik Anıların selamı var üzerimde kalmasın Ne kadar uzak olsan o kadar yanımdasın Hep sorup duruyorum bazen deli gönlüme Ayrılmasaydık evlenir miydik ?? aLıntı
Evlenir miydik? Nasıl isterdim senle Ağlayan bir bebeğin sesine uyanmayı Nasıl isterdim bilsen Bir ömür boyu senin nefesini duymayı Ben söylerim gönül dinler şarkı sözlerida hala güzel Olmayacak dualarda ihtimaller sana özel Üzgünüm ikimiz için sen gözümün bebeği Hala yanıyor bende aşkın mangal yüreği Hep sorup duruyorum bazen kendi kendime Ayrılmasaydık evlenir miydik Anıların selamı var üzerimde kalmasın Ne kadar uzak olsan o kadar yanımdasın Hep sorup duruyorum bazen deli gönlüme Ayrılmasaydık evlenir miydik ?? aLıntı
AYTASI Aktif Üye Üye 9 Nisan 2010 #5 LAMİYA' Alıntı: işte odamın en güzel yerine koymak istediğim Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Insallah odanin en güzel resmi olur Tesekkür ederim begenerek okudugunuz icin
LAMİYA' Alıntı: işte odamın en güzel yerine koymak istediğim Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Insallah odanin en güzel resmi olur Tesekkür ederim begenerek okudugunuz icin