A
Ayşegül1983
Forum Okuru
Evlenip boşananlar yardım edin lütfennnn
Kızlar, eşimle 13 yıldır evliyiz. 2 çocuğumuz var. Çok severek ve isteyerek evlendik. Ama işte malum sona geldik. Boşanmak üzereyiz. Olmuyor ne yaparsam yapayım kocama ısınamıyorum. Zamanında beni çok ihmal etti. Kendinden soğuttu. Şimdi benden ilgi istiyor, alaka bekliyor. En güzel yaşlarımda yalnızlık çektim. Şu anda kocama karşı içimde zerre his kalmadı.
Ekonomik özgürlüğüm yok. İki çocukla birlikte ailemin evine dönmek ne bileyim tuhaf geliyor. Boşanmanın ne demek olduğuyla ilgili hiçbir fikrim de yok. Ateş düştüğü yeri yakarmış; hakikatten de öyle. Boşandıktan sonra hayatımda nelerin değişeceğini, neler yaşayacağımı çok merak ediyorum ve çok korkuyorum. Tecrübesi olanlar biraz bahsedebilir mi? İnanın zor durumdayım. 🙁🙁🙁🙁🙁
Ekonomik özgürlüğüm yok. İki çocukla birlikte ailemin evine dönmek ne bileyim tuhaf geliyor. Boşanmanın ne demek olduğuyla ilgili hiçbir fikrim de yok. Ateş düştüğü yeri yakarmış; hakikatten de öyle. Boşandıktan sonra hayatımda nelerin değişeceğini, neler yaşayacağımı çok merak ediyorum ve çok korkuyorum. Tecrübesi olanlar biraz bahsedebilir mi? İnanın zor durumdayım. 🙁🙁🙁🙁🙁