Dekorasyonda bu tarz değişimler arada gerçekleştirilmeli diye düşünüyorum. Özellikle değişikliğe ihtiyaç duyan bayanlar size sesleniyorum evinizde öyle çok uzun vadeli monoton görünümlere yer vermeyin bence. Kimilerinin ekonomisinin yeterli olmadığı ve bu nedenle çekimser kaldığı kabul edilebilir gerçeklerden; fakat her şey ekonomiyle olacak diye de bir kaide yok. Bunu yazımdaki el becerisiyle farklılık oluşturanların önerilerinden sunduğum resim görselleri ile size kanıtlamak istedim.
Özellikle ev hanımlarının rutin hayatlarında değişik bir enerji boşaltma olarak tanımlanacak olan cam boyama, ahşap boyama ya da yaratıcı saksı yapma gibi eğlenceli hobiler stres atmada bire bir olabilir diye düşünüyorum. Yoksa yanılıyor muyum bayanlar? Çalışan bir bayan için bile ev işi yapmaktan bile farklı olan bu eğlenceli aktiviteler ile temizliğinde ötesinde farklı bir görünüm yakalandığı için bence daha yerinde bir işe efor sarf etmiş olacaksınız. Bir şeyleri değiştirmek için hala bekliyor musunuz?