Evde yapabileceğiniz doğal gebelik testleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Evde yapabileceğiniz doğal gebelik testleri
sirke ile gebelik testi, diş macunu ile gebelik testi, çamaşır suyu ile gebelik testi, ev yapımı gebelik testleri ile ilgili bilgileri bu konumuz da bulabilirsiniz.

Gebelik var mı yok mu anlamak için genellikle kan testi ve idrar testleri yapılır. İdrar testi regl döneminin geçmesinden sonra ancak sonuç verirken kan testi gebelik lehine daha erken sonuç veren bir testtir.

Birazdan sizler için paylaşacağım ev yapımı gebelik testleri ile gebelik olup olmadığına dair belirtileri gözlemleyebilirsiniz. Bu testler için dikkat etmeniz nokta sabah aç karnına ilk idrarınız ile yaparsanız daha kesin sonuç verecektir.

Bu testleri uygulayan bir çok kişi hamileğini bu şekil de anlamıştır. Ama melekler mekanı olarak şunun altını çizerek söylemek isteriz ki gebelik için mutlaka yine de bir uzman hekime görünmenizi tavsiye ederiz.

Evet hanımlar şimdi gelelim ev yapımı gebelik testlerine;

Çamaşır suyu ile gebelik testi

Bir kaba bir su bardağı kadar çamaşır suyu koyup idrarınızı bu kaba ekleyin ve iyice karıştığından emin olun. Eğer kısa bir süre sonunda bu karışım da köpük oluşmaya başlamışsa muhtemelen hamilesiniz.

1.jpg

Karahindiba yaprakları ile gebelik testi

İki fincan kadar karahindiba yaprağını bir kaba koyuyorsunuz. Daha sonra idrarınızı yaprakları geçecek şekil de kaba ilave ediyor ve yaklaşık olarak 10 dakika kadar bekliyorsunuz. Eğer bu bekleyişten sonra karahindibanın yaprakları kırmızıya dönüşüyorsa muhtemel olarak hamilesiniz.

Sirke ile gebelik testi

Bir kaba bir fincan kadar beyaz şarap sirkesini koyarak bunun üzerine idrarınızı ekleyin. Sirke de kısa bir süre sonra renk değişimi gözlemliyorsanız bu hamileliği işaret ediyordur.

Şeker ile gebelik testi

Üç yemek kaşığı kadar şekeri bir kaba koyup üzerine idrarınızı ekleyin. Ve daha sonra bu karışımı gözlemlemeye başlayın. Eğer şeker taneleri toplanmaya başlamışsa bu gebeliğe işarettir. Şeker erimeye başlamışsa hamilelik yoktur.

4.jpg

Diş macunu ile gebelik testi

Diş macunu da ne alaka der dediğinizi duyar gibiyim ama inanın bu yöntemi evde deneyipte gebeliğini öğrenenlerin olduğunu biliyoruz. Bir kaba iki çorba kaşığı kadar beyaz diş macunu koyarak üzerine idrarınızı ekleyin. Eğer beyaz diş macunu mavi renge dönüşüyorsa veya köpük oluşmuşsa muhtemelen hamilesiniz.

2.jpg

Şarap ile gebelik testi

Bir kaba yarım fincan kadar beyaz şarap ekleyin. Aynı kaba aynı ölçüde idrar ilave edin. Renk değişikliği için 5 dakika kadar bekleyin. Eğer karışım da renk değişikliği olmaya başlamışsa bu hamileğin olduğunu gösterir ama eğer herhangi bir renk değişimi yoksa hamilelik yoktur.

3.jpg

Evet dediğim gibi bunlar doğal gebelik testleri ama yine de emin olmak adına mutlaka bir uzmana görünmenizi tavsiye ettiğimizi hatırlatmak istedim. Bu arada eğer bu testlerden deneyenler olursa bu konu altından yorumlarınızı bekliyoruz.

bu gebelik testlerinin bazılarını ilk kez duydum limon karbonatla gebelik testini duymuştum bunlarda çok ilginç geldi bana özellikle diş macunu ile gebelik testine çok şaşırdım eğer bu testlerden yapan olursa bende yorumları merakla bekliyorum.

Bu bilgilerin hiç birinin bilimsel bir dayanağının olmadığını belirtelim. Hepsi de kadınlar tarafın dan şehir efsanesine dönmüş hurafe bilgiler. Gebelik 3 şekilde anlaşılabilir. Evde yapılan idrar dan gebelik testleri, kanda bakılan Beta Hcg testi ve Ultrason incelemesi ile. Belirttiğimiz gibi diğer uygulamaların hiç bir bilimsel yanı yok. Evde uygulanan diğer gebelik testleri ile ilgili ilginç yöntemleri aşağıdaki linkimiz de bulabilirsiniz.

Evde yapılan değişik gebelik testleri

Ben eczaneden 3 kere hamilelik testi alip yaptim negatif cikti 3 kerede bu limonla olan testi yaptim ucude pozitif nasil oluyor hangisi dogru

Geri