M
Misafir
Forum Okuru
Ev Yapımı Tuzlu Kurabiye meleklere özel
Ev Yapımı Tuzlu Kurabiye Resimli
Ev Yapımı Tuzlu Kurabiye Tarifi
Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda şekerli pasta ve kurabiye çeşitleri sevmiyen tüm üyelerimiz ve misafirlerimiz için, tuzlu kurabiye tarifi veriyoruz. Tarifini vereceğimiz bu ev yapımı tuzlu kurabiyeler ile 5 çaylarınızı ve misafir ikramlarınızı zengin kılabilir ailenizle afiyetle yiyebilirsiniz Melekitoşlarım
Kurabiye İçin Gereken Malzemeler
-1 paket vanilya
-1 paket kabartma tozu
-Aldığı kadar un
-1 paket margarin
-2 yumurta
-3 kaşık yoğurt
-1 çorba kaşığı silme tuz
Üzeri için
-Susam,Çörek otu ve yumurta sarısı
Ev Yapımı Tuzlu Kurabiyenin Hazırlanışı
Daha önceden Buzdolabındna çıkardığınız Oda ısısındaki margarine,yoğurt,yumurta,tuz,vanilya ve kabartma tozunu ilave edip ele yapışmayan yani kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayıp istediğiniz gibi şekli verip üstüne yumurta sarısı sürün ben susam tercih ettim ama siz beyaz haşhaş veya çörek otu kullanabilirsiniz.Vanilya çok hoş bir koku ve tat veriyor yani yanlış yazılmış diye düşünmeyin.185 derecede hafif pembeleşene kadar pişirin.
Ev Yapımı Tuzlu Kurabiye Tarifi
Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda şekerli pasta ve kurabiye çeşitleri sevmiyen tüm üyelerimiz ve misafirlerimiz için, tuzlu kurabiye tarifi veriyoruz. Tarifini vereceğimiz bu ev yapımı tuzlu kurabiyeler ile 5 çaylarınızı ve misafir ikramlarınızı zengin kılabilir ailenizle afiyetle yiyebilirsiniz Melekitoşlarım
Kurabiye İçin Gereken Malzemeler
-1 paket vanilya
-1 paket kabartma tozu
-Aldığı kadar un
-1 paket margarin
-2 yumurta
-3 kaşık yoğurt
-1 çorba kaşığı silme tuz
Üzeri için
-Susam,Çörek otu ve yumurta sarısı
Ev Yapımı Tuzlu Kurabiyenin Hazırlanışı
Daha önceden Buzdolabındna çıkardığınız Oda ısısındaki margarine,yoğurt,yumurta,tuz,vanilya ve kabartma tozunu ilave edip ele yapışmayan yani kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayıp istediğiniz gibi şekli verip üstüne yumurta sarısı sürün ben susam tercih ettim ama siz beyaz haşhaş veya çörek otu kullanabilirsiniz.Vanilya çok hoş bir koku ve tat veriyor yani yanlış yazılmış diye düşünmeyin.185 derecede hafif pembeleşene kadar pişirin.