ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Mayıs 2011 #1 Etek te Peplum Modeli Cazibesi kalem etek, modelleri, çeşitleri, fırfırlı kıyafet, elbise modeli,peplum etek modellerini buradan bulabilirsiniz Kalem eteklere yeni bir soluk yeni tarz getiren bu fırfır ayrıntısı geçen sezon modaydı melekler bu sezonda baya bir ragbet görecek gibi duruyor.
kalem etek, modelleri, çeşitleri, fırfırlı kıyafet, elbise modeli,peplum etek modellerini buradan bulabilirsiniz Kalem eteklere yeni bir soluk yeni tarz getiren bu fırfır ayrıntısı geçen sezon modaydı melekler bu sezonda baya bir ragbet görecek gibi duruyor.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Mayıs 2011 #2 Peplumu hellum ordanda peynir markası olan hellim diye şeyettirip okuyorum. Bide eteklere bakıyorum ya acaba bunlardan hangisi peynir diye hey allahım açım heralde
Peplumu hellum ordanda peynir markası olan hellim diye şeyettirip okuyorum. Bide eteklere bakıyorum ya acaba bunlardan hangisi peynir diye hey allahım açım heralde
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Mayıs 2011 #4 hayır birde işinide biliyor baksana beyaz peynir falan değil de hellim den bahsediyor..