Eski türk komedi filmlerine özlem duyanlar burada mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Eski türk komedi filmlerine özlem duyanlar burada mı ?
Eski Türk Filmlerine özlem duyuyorum. Bilmiyorum kimler benim gibi düşünüyor ama belki de @Mügü gibi yaşlandım bilemiyorum. Melankolik oldum bu aralar. Artık her şeye takıyorum insanların her söylediklerinde bir sıkıntı mı oldu diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Yaşlanıyorum heralde kızlar 🙂

Eski Türk filmlerine bazen televizyonlarda denk geliyorum gelmezsem bile youtube.com gibi siteler üzerinden en can alıcı sahnelerini izliyorum ve büyük keyif alıyorum. Hatta kendime bir çay koyup öyle izliyorum kızlar. Seviyorum yahu ben eskiyi. Heeeeey gidi günler hey dedirtiyor bana. Eskinin bayramları eskinin Ramazanları, eskinin, o her şeye ulaşamama sıkıntıları. Ne bileyim eskilerl daha güzeldi. Tabiki bizimle birlikte o vakitlelr yaşamış ve Hakkın rahmetine kavuşmuş olanlar var onlarda ayrı bir acı. Neyse ben acıdan bahsetmiyeceğim kızlar.

Benim gibi eski türk filmlerine özlem duyanlar var ise konudan youtube linkini yapıştırabilir mi bana ama öyle full film istemiyorum bir filmden bir sahne ile başlamak en güzeli olacaktır diye düşünüyorum.

Birde banka müdürü olacak ha zındık 🙂

Sizler de bu sayfadan kızlar replikleri sevdiğiniz videoların youtube linkini atar iseniz otomatik olarak videoya dönüşecektir. Hadi bi tane daha ekleyeyim bakalım

Beni Seviyorsun
Sevmiyorum
Seviyorsun
Seviyorum

Vay beeeee vayyyyy