Hayalet Üye Üye 6 Ocak 2010 #11 HaYaL' Alıntı: Eski yaraaa eski yaraaa kapanmaz eski yaraaaa....... Genişletmek için tıkla ... tamamına katılıyorum canım benim😛iha:
HaYaL' Alıntı: Eski yaraaa eski yaraaa kapanmaz eski yaraaaa....... Genişletmek için tıkla ... tamamına katılıyorum canım benim😛iha:
CaRiZmA Vip Melek Üye 6 Ocak 2010 #12 hmmmm konu güzelmis 😀 ben esim eski sevgilim yani sevgiliyken kisa bi süreligine 3 ay kadar 😀 ayrildik yine baristik ayrilma nedeni cok önemlik bisi olsaydi eminim evlenecegim adam olmazdi 😀
hmmmm konu güzelmis 😀 ben esim eski sevgilim yani sevgiliyken kisa bi süreligine 3 ay kadar 😀 ayrildik yine baristik ayrilma nedeni cok önemlik bisi olsaydi eminim evlenecegim adam olmazdi 😀
tuqqce Daimi Üye Üye 31 Ocak 2010 #13 Eski sevgiliden yeni aşk çıkar bence neden çıkmasın ki her an herşey olabilir hayatta
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 31 Ocak 2010 #14 Ayrilmaya bagli diyorum ben... 🙂 Yani ihanet/iftira/ilgisizlik/Siddet..vs gibi nedenleri olursa elbette olmaz. Ama sudan sebeblerden ayrilma olduysa, ve hala ask varsa arada, neden olmasinki 🙂🙂
Ayrilmaya bagli diyorum ben... 🙂 Yani ihanet/iftira/ilgisizlik/Siddet..vs gibi nedenleri olursa elbette olmaz. Ama sudan sebeblerden ayrilma olduysa, ve hala ask varsa arada, neden olmasinki 🙂🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 1 Şubat 2010 #15 tuqqce' Alıntı: Eski sevgiliden yeni aşk çıkar bence neden çıkmasın ki her an herşey olabilir hayatta Genişletmek için tıkla ... kankişiim doğru diyor..hayatta herşey olabilir..tesadüflerle dolu hayat 😀
tuqqce' Alıntı: Eski sevgiliden yeni aşk çıkar bence neden çıkmasın ki her an herşey olabilir hayatta Genişletmek için tıkla ... kankişiim doğru diyor..hayatta herşey olabilir..tesadüflerle dolu hayat 😀