iremsuyum Yeni Üye Üye 14 Şubat 2010 #11 benim eşimde elbise parfüm almış akşamda yemeğe çıkardı kızlarr
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 14 Şubat 2010 #12 sağolsun benimki kutlamadı dün ben hediyemi gönderdim sen düşündün ben düşünemedim dedi
Şevvall Yeni Üye Üye 15 Şubat 2010 #14 sabahleyin çok güzel bi kahvaltı yaptık öğlene doğru alışveriş merkezine gittik ordanda yemeğe çıktık akşamada eşim hediye olarak gül aldı bana herşey tam anlamıyla mükemmeldi yani benim için
sabahleyin çok güzel bi kahvaltı yaptık öğlene doğru alışveriş merkezine gittik ordanda yemeğe çıktık akşamada eşim hediye olarak gül aldı bana herşey tam anlamıyla mükemmeldi yani benim için
E eda_guzel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2010 #15 ben kutlamıyorum sevgililer gününü çünkü bana göre çok saçma
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Şubat 2011 #16 🙂) PeLiNiM' Alıntı: Benimki hem akşam hem sabah kutladı...Çift dikiş yaparak işini garantiye aldı Genişletmek için tıkla ... süper cevap🙂
🙂) PeLiNiM' Alıntı: Benimki hem akşam hem sabah kutladı...Çift dikiş yaparak işini garantiye aldı Genişletmek için tıkla ... süper cevap🙂