N nuray Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2008 #21 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? benim eşimle 8 yaş büyük benden erkegin olgun olması iyidir
mislinay Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2008 #22 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? benimle eşim arasında 9 yaş var bencede erkeğin yaşının büyük olması daha iyi olur ama olgunlukta önemli ...
Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? benimle eşim arasında 9 yaş var bencede erkeğin yaşının büyük olması daha iyi olur ama olgunlukta önemli ...
M Misafir Forum Okuru 24 Mayıs 2008 #23 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? acaba benim eşim kaç yaşında ve benden ne kadar büyük olacak tühh gördünmü şimdi bu konu sayesinde olmıyan şeyide merak ettim yaşın hiçbir önemi yok mühim olan aşk,sevgi ve saygıdır 🙂
Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? acaba benim eşim kaç yaşında ve benden ne kadar büyük olacak tühh gördünmü şimdi bu konu sayesinde olmıyan şeyide merak ettim yaşın hiçbir önemi yok mühim olan aşk,sevgi ve saygıdır 🙂
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #24 Cevap: Ce: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? şeker05' Alıntı: bunun yaşlada pek fazla alakası yok bazı erkekler kaç yaşında olursalar olsun çocuk kalıyolar Genişletmek için tıkla ... katiliyorum mesela benim esim benden 10 yas buyuk ama bazen beni cileden cikariyor cocuk gibi oluyor ismaille beraber😀
Cevap: Ce: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? şeker05' Alıntı: bunun yaşlada pek fazla alakası yok bazı erkekler kaç yaşında olursalar olsun çocuk kalıyolar Genişletmek için tıkla ... katiliyorum mesela benim esim benden 10 yas buyuk ama bazen beni cileden cikariyor cocuk gibi oluyor ismaille beraber😀
KriSTaL Yeni Üye Üye 10 Haziran 2008 #25 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? ben esimden 2 ay büyügüm,,ama esimin benden 4-5 yas büyük olmasini isterdim... cünkü bence cok önemli.....
Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? ben esimden 2 ay büyügüm,,ama esimin benden 4-5 yas büyük olmasini isterdim... cünkü bence cok önemli.....
CaRiZmA Vip Melek Üye 11 Haziran 2008 #26 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? ben 22 esim 26 yani 4 yas 😀
göknur Yeni Üye Üye 16 Haziran 2008 #27 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? esim benden yas büyük, ben 30 yasindayim esim 37
Beyazca Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #28 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? eşim 2 yaş büyük erkekler geç olgunlaşıyor bence 6 yada 5 yaş normal daha fazlasında ilerde anlaşmazlıklar çıkabilir kıskançlık olabilir
Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? eşim 2 yaş büyük erkekler geç olgunlaşıyor bence 6 yada 5 yaş normal daha fazlasında ilerde anlaşmazlıklar çıkabilir kıskançlık olabilir
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #29 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? 2 yaş var nişanlımla aramda🙂
nisan Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #30 Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? esimle aramda bir yas var normal bence ama askinda yasi olmaz yeterki mutlu olsunlar
Cevap: Eşiniz ile aranızdaki yaş farkı? esimle aramda bir yas var normal bence ama askinda yasi olmaz yeterki mutlu olsunlar