Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ce: Eşimin Yanında Olamayacağımcanım seni çok iyi anlıyorum ama hayatta bazen istediklerimizle içinde bulunduğumuz durum birbirini tutmayabilir şide şöyle bak olaya senin hayatında birisi var o birisi çok özel hatta eşin ve karşılıklı paylaşabileceğiniz birçok şey var ya olmayanlar ya yanlız oılanlar bir yudum sevgi için bile birçok şeyi feda etmeye hazır olanlar..o yüzden canım ALLAH can saslığı versin önce merak etme sağlık olduktan sonra ben inanıyorumki uzun yıllar birçok özel gün paylaşacaksınızdır beraber gönülleriniz bir olsun önemli olan o..birçok özel günleri eşinle sevdiklerinle paylaşman dileğiyle....
Ce: Eşimin Yanında Olamayacağım
canım seni çok iyi anlıyorum ama hayatta bazen istediklerimizle içinde bulunduğumuz durum birbirini tutmayabilir şide şöyle bak olaya senin hayatında birisi var o birisi çok özel hatta eşin ve karşılıklı paylaşabileceğiniz birçok şey var ya olmayanlar ya yanlız oılanlar bir yudum sevgi için bile birçok şeyi feda etmeye hazır olanlar..o yüzden canım ALLAH can saslığı versin önce merak etme sağlık olduktan sonra ben inanıyorumki uzun yıllar birçok özel gün paylaşacaksınızdır beraber gönülleriniz bir olsun önemli olan o..birçok özel günleri eşinle sevdiklerinle paylaşman dileğiyle....