F
frmntrgt
Forum Okuru
Eşim genç yaşta öldü 3 çocukla şimdi ben ne yapacağım ?
Selam arkadaşlarım gerek tarihe bir not olsun gerek ise içini dökme olarak görün bilemiyorum. Mübarek aya girdiğimiz pazartesi günü can parem hayat arkadaşım Karım'ı kaybettim üçüncü çocuğunu doğurduğunda bağırsaklarında bir kitle buldular.. ve 7 yıl önce pataloji sonucunda durumun kanser olduğu anlaşıldı. Her türlü organik gıdalar istanbul adana her yere gittim ve kemoterapi alldırdım... Bundan kurtuluk malesef ama malesef yok 40 yaşındayım eşim daha kırkını göremeden Hak'kın Rahmetine kavuştu...
Şimdi ben ne yapacağım ne edeceğim kara kara düşünüyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım. Hakkı bana helal di benimde hakkım ona helal olsun. Eşimin adı Canan'dı.. Sizden rica ediyorum. Rabbimize tarif gerekmek, Canan kardeşinizin ruhuna Fatiha okur musunuz ?
Hayırlı Ramazanlar dilerim...
Şimdi ben ne yapacağım ne edeceğim kara kara düşünüyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım. Hakkı bana helal di benimde hakkım ona helal olsun. Eşimin adı Canan'dı.. Sizden rica ediyorum. Rabbimize tarif gerekmek, Canan kardeşinizin ruhuna Fatiha okur musunuz ?
Hayırlı Ramazanlar dilerim...