mylife-17 Hamiş Melek 10 Haziran 2014 #1 esilamin mewludunu yaptik Melek gibiydi kizim. Annelerimiz mutlu gunlerde aglardida anlam veremezdim. Megerse dogal ve içgüdüsel bir duyguymus.. yeni anladim.
Melek gibiydi kizim. Annelerimiz mutlu gunlerde aglardida anlam veremezdim. Megerse dogal ve içgüdüsel bir duyguymus.. yeni anladim.
B BİR SİTEMİM VAR Üye Üye 14 Haziran 2014 #2 selamlar hayılı olsun mevlit bebeğinize inşallah bişey sorcaktım sakıncası yoksa ESİLA nın manası nedir acaba nerden duydunuz merak ettim a
selamlar hayılı olsun mevlit bebeğinize inşallah bişey sorcaktım sakıncası yoksa ESİLA nın manası nedir acaba nerden duydunuz merak ettim a
B BİR SİTEMİM VAR Üye Üye 15 Haziran 2014 #4 nerden duydunuz kim önerdi kurandamı geçiyo merakımı mazur görün Bi arkadaşımda bu ismi koymuş ama manasını. Bilmiyor bana sordu arştırıyodum bende oyuxden soryorum
nerden duydunuz kim önerdi kurandamı geçiyo merakımı mazur görün Bi arkadaşımda bu ismi koymuş ama manasını. Bilmiyor bana sordu arştırıyodum bende oyuxden soryorum