F Fatmanrrrrr Forum Okuru 28 Eylül 2019 #11 Uzman SühaN' Alıntı: İlaca bağlı olarak kanama yaşamışsınız endişelenecek bir durum yok. Prospektüsü okursanız durumunuz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Bnde aynı durumu yaşıyorum. İlaç prospektüsüne baktığımda sık görülen yan etki yazıyor. Aksi durum yoktur inş
Uzman SühaN' Alıntı: İlaca bağlı olarak kanama yaşamışsınız endişelenecek bir durum yok. Prospektüsü okursanız durumunuz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Bnde aynı durumu yaşıyorum. İlaç prospektüsüne baktığımda sık görülen yan etki yazıyor. Aksi durum yoktur inş
F Fatmanrrrrr Forum Okuru 28 Eylül 2019 #12 Merveozturk' Alıntı: Merhabalar. Bende aynı durumu yaşıyorum şu an. İlacı alalı 7 gün oldu, 2 gündür kanama yaşıyorum adet gibi. Siz de bir problem çıktı mı yoksa kendiliğinden geçti mi ? Genişletmek için tıkla ... Mrb sizde bi problem oldumu bnde aynı durumu yaşıyorumda şuan tedirginim
Merveozturk' Alıntı: Merhabalar. Bende aynı durumu yaşıyorum şu an. İlacı alalı 7 gün oldu, 2 gündür kanama yaşıyorum adet gibi. Siz de bir problem çıktı mı yoksa kendiliğinden geçti mi ? Genişletmek için tıkla ... Mrb sizde bi problem oldumu bnde aynı durumu yaşıyorumda şuan tedirginim