Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhabalar ben bu ayın 17 sinde adet olacaktım normalde ama 2 gün geçti ve tam 3. günü yani ayin 19unda test yaptım yok diye uyudum sonra uyandığımda silik ikinci çizgiyi gördüm ama aynı dakikalar içinde de adet olduğumu da gördüm o yüzden pek umursamadım adetim işe 3 gün sürdü ve 22si dördüncü günü az bi lekelenmeye bitti biraz kafam karıştı ama yinede yok diye kendimi alıştırmıştım zaten sonra ama duramadım 25inde tekrar test yaptım ve bu sefer anında 2. Çizgiyi gördüm sonra tekrar test aldım ve sağlık odağındaki hemşireye sordum olabilir kan testi yaptırın 9 ay adet olan gebeler var dedi sonra eve geldim tekrar uyguladım bi test daha onda da gördüm bu sefer daha belirgindi sonra hemen ertesi gün kadın doğuma gidip kan verdim 0.100 yani negatifti inanamadım tekrar dönüşte bi test daha aldım oda silik cıktı hatta 2 gün sonra tekrar yaptım oda silik cıktı sizce ne olabilir kafam çok karışık böyle bi tecrübesi yada fikri olan yok mu kafayı yiycem kan testi yanlış olabilir mi çünkü 5 farklı testte aynı şeyi görmem bozuk olmaları saçma yani tek gören de ben değilim eşim arkadaşım gorumcem de aynı gördük yani lütfen yardımcı olabilir misiniz? ☹