cagla4277 Aktif Üye Üye 29 Mart 2013 #1 Erkeklere küpe yakışırmı??? Meleklerim herkesin görüşü farklıdır tabi ama sizce erkeklere küpe yakışırmı
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #6 takmasalar daha iyi olur bi fikrim bunu derken öbür tarafımda yakışanada yakışıyo be abi bi tatlı çekici oluyo ayyyy içim kabardı
takmasalar daha iyi olur bi fikrim bunu derken öbür tarafımda yakışanada yakışıyo be abi bi tatlı çekici oluyo ayyyy içim kabardı
cagla4277 Aktif Üye Üye 29 Mart 2013 #7 özgülll' Alıntı: takmasalar daha iyi olur bi fikrim bunu derken öbür tarafımda yakışanada yakışıyo be abi bi tatlı çekici oluyo ayyyy içim kabardı Genişletmek için tıkla ... özgül duymasın kız kocan
özgülll' Alıntı: takmasalar daha iyi olur bi fikrim bunu derken öbür tarafımda yakışanada yakışıyo be abi bi tatlı çekici oluyo ayyyy içim kabardı Genişletmek için tıkla ... özgül duymasın kız kocan
M mavi_kelebek Forum Okuru 29 Mart 2013 #8 cagla genelde bıseye benzemeyenler takıyolar küpeyı ıse belkı yarar dıye
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #9 cagla4277' Alıntı: özgül duymasın kız kocan Genişletmek için tıkla ... duymasına gerek yok çağla ben burda dediğimi onada sölüyom adam beni boşa kocafalım die sevmiyo 😀 dün diyom akşam herkes karısnı aşkım bebeğim die sever sen benı kocakaflım die seviyon oda dediki herkesın aşkı karısı normal sen gibi delimi.
cagla4277' Alıntı: özgül duymasın kız kocan Genişletmek için tıkla ... duymasına gerek yok çağla ben burda dediğimi onada sölüyom adam beni boşa kocafalım die sevmiyo 😀 dün diyom akşam herkes karısnı aşkım bebeğim die sever sen benı kocakaflım die seviyon oda dediki herkesın aşkı karısı normal sen gibi delimi.
cagla4277 Aktif Üye Üye 29 Mart 2013 #10 mavi_kelebek' Alıntı: cagla genelde bıseye benzemeyenler takıyolar küpeyı ıse belkı yarar dıye Genişletmek için tıkla ... doğru söze nedenirki mavimmm
mavi_kelebek' Alıntı: cagla genelde bıseye benzemeyenler takıyolar küpeyı ıse belkı yarar dıye Genişletmek için tıkla ... doğru söze nedenirki mavimmm