M Monera Forum Okuru 12 Temmuz 2008 #11 Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? hayır tabikide...ne o öyle hatun gibi..iğrenç..........
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #12 Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? bence her erkeğe yakışmaz bazıı tiplere..bence bu tarz ve tipe göre değişirr.
Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? bence her erkeğe yakışmaz bazıı tiplere..bence bu tarz ve tipe göre değişirr.
blue_angel Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #13 Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? herkese yakısmaz. beceremiyor bi çoğu. karizmasına göre ayarlıyana helal olsun 🙂
Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? herkese yakısmaz. beceremiyor bi çoğu. karizmasına göre ayarlıyana helal olsun 🙂
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #14 Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? bence kesinlikle hayir diyorum kadinlarin aksesuarlari kadinlarda kalmali
Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? bence kesinlikle hayir diyorum kadinlarin aksesuarlari kadinlarda kalmali
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #15 Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? bnece yakışmaz erkek erkek gibi olmalı ...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Ocak 2009 #17 Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? valla yakışana yakışıyo tarz meselesi bence de çogu arkadasımda var alştım artık normal geliyo
Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? valla yakışana yakışıyo tarz meselesi bence de çogu arkadasımda var alştım artık normal geliyo
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 29 Nisan 2009 #19 Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? Bazılarına gerçektende yakışıyor.. bence bazılarına yakışıyorr... Yakışanlar ve yakıştığına inanan erkeklerin bence küpe takmalarında bi sakınca yok ve zatende çoğuna bu yakışmakta... (abartılmadığı sürece)
Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? Bazılarına gerçektende yakışıyor.. bence bazılarına yakışıyorr... Yakışanlar ve yakıştığına inanan erkeklerin bence küpe takmalarında bi sakınca yok ve zatende çoğuna bu yakışmakta... (abartılmadığı sürece)
B bufferance Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #20 Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? Sözlüme yakışmıyor. Brad pitt ve paul walker'a yakışıyor.. Zaten onlara ne yapsalar yakışıyo. Geriside balamaz beni...🙂🙂🙂
Cevap: Erkeklere küpe yakisir mi? Sözlüme yakışmıyor. Brad pitt ve paul walker'a yakışıyor.. Zaten onlara ne yapsalar yakışıyo. Geriside balamaz beni...🙂🙂🙂