Ergenlik Sivilcelerine Kesin Çözüm

arkadaşlar ben bunu denedim hakikaten olumlu sonuç aldım fakat kokusunu sevmeyenler için önerim: büyük şehirlerde açılan yves rocher diye parfüm..vb doğal kozmetik ürünleri satan bir mağaza var bnurada fransızcası ''soin de clarifiant'' diye 2 ürün var biri temizleme jeli diğeri ise losyon. sabah akşam temizleme jeli ile masaj yaparak yüzümüzü yıkıyoruz. ve sadece akşam(gece yatmadan) losyonu pamuk ile cildimize yediriyoruz (durulama yok). gerçekten kokusu çok güzel ve işe yarıyor.ama burun kenarlarına dikkat edin bir süre sonra cildiniz kuruyunca çatlama yapabiliyor,nemlendirici kullanırsanız geçer...

ablamın sivilceleri de çok vardı. hep elma sirkesi limonsuyu vb. deniyodu ama iyileşiceğine daha da kötü oldu.sonra doktora gitti ve doktor ona Roaccutan diye bi ilaç verdi bu antibiyotikmiş ve 6 ayda kesin çözümü varmış ama bazı kişilerde 3 ayda da geçebiliyomus. bu ilacı herkese vermiyolar 3 kere tahlil yaptırmak gerekiyo ondan sonra tekrar doktora görünüp tekrar bi tane daha tahlil yaptırıp doktorun yazdığı reçeteyle alınabiliyormuş ablam şuan kullanıyo ve 2. ayı ve çok az sivilcesi kaldı. 😀
Bende de ufak tefek sivilceler çıkmıştı bi aile yakınımız da güzelli uzmanıydı bana 2-3 günde bir yüzünü iyice yıkayıp bir suya kaynar su koy ve yüzünü buharların çıkış yerine koy ve 10dk bekle demişti.Buda bende çok işe yaradı bunu tavsiye ederim (yüzünüzü çok yakına koymayın)

...

İşe yarıyorsa bende yapıcam da yüzümüze sürdükten sonra ne kadar bekleticez? Bide yüzümüzü yıkıycakmıyızki :/

Merhaba, Ben 14 yaşındayım ve benimde başım sivilcelerle dertte (özellikle burnumda) bu yöntemi deniycem .

Peki yatmadan önce mi yapıcaz sabah kalkınca mı yoksa farketmez mi söyler misn?

Arkadaslar sakin yuzunuze buzla birsey yapmayin benim burnumun kenarlarinda elmacik kemiklerimin oldugu yerde siyah noktalar filan vardi gecsin diye nette okudugum bi karisimi dondurdum buzlukta yuzume surdum azdaha felc oluyodum sinuzit oldum siz siz olun elmacik kemiklerinize anliniza yani sinuslernze sakin buz surmeyin bnden soylemesi