T
TİTAN
Forum Okuru
Enise Ütük Kimdir?
enise ütük, kimdir, hayatı, biyografisi, çalışmaları, resimleri, oynadığı filmler, ile ilgili bilgiler burada melekler
Arka Sıradakiler dizisinin ''Ece'' karakteri Enise Ütük'ün hayatıyla ilgili bilgilerimiz şöyle melekler 🙂
Enise ÜTÜK, 10.03.1985 Manisa/Salihli de doğdu.
Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Enise Ütük, GAYE SÖKMEN Ajansa bağlı olarak model/oyunculuğa adım attı.
Super LADY Yarışmasında güzelliğini 3.'lük ile taçlandırdı.
Atolye/Drama oyunculuk eğitimi ve Müjdat Gezen Tiyatrosunda aldığı eğitim sonrası bir çok dizi/filmde rol olan Enise Ütük, başarılı performansıyla yükselişini devam ettiriyor. Hayran kitlesini günden güne arttırıyor.
İlgi alanları:
Sinema,Tiyatro,Robin Sharma kitapları ,
Cadde Bostan sahilinde yürüyüş,
Internet,ipod,Fenerbahçe ,eğlence )
Oynadığı dizi/filmler ve karakterler;
Diziler:
Zoraki Koca ( BEGÜM )
Hayat Güzeldir ( Lale )
Milyonda Bir ( Petek)
Arka Sokaklar ( konuk oyuncu )
Arka Sıradakiler ( Ece )
Sinema:
Recep İvedık 2
Müjdat Gezen Tiyatrosunda Oyuncu
Konunun orjinal içeriğini okumak için tıklayın: Enise Ütük Kimdir ( Enise Ütük Biyografisi,resimleri ve eserleri )
Webilgi.com Bilgi Paylaşım Platformu
Arka Sıradakiler dizisinin ''Ece'' karakteri Enise Ütük'ün hayatıyla ilgili bilgilerimiz şöyle melekler 🙂
Enise ÜTÜK, 10.03.1985 Manisa/Salihli de doğdu.
Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Enise Ütük, GAYE SÖKMEN Ajansa bağlı olarak model/oyunculuğa adım attı.
Super LADY Yarışmasında güzelliğini 3.'lük ile taçlandırdı.
Atolye/Drama oyunculuk eğitimi ve Müjdat Gezen Tiyatrosunda aldığı eğitim sonrası bir çok dizi/filmde rol olan Enise Ütük, başarılı performansıyla yükselişini devam ettiriyor. Hayran kitlesini günden güne arttırıyor.
İlgi alanları:
Sinema,Tiyatro,Robin Sharma kitapları ,
Cadde Bostan sahilinde yürüyüş,
Internet,ipod,Fenerbahçe ,eğlence )
Oynadığı dizi/filmler ve karakterler;
Diziler:
Zoraki Koca ( BEGÜM )
Hayat Güzeldir ( Lale )
Milyonda Bir ( Petek)
Arka Sokaklar ( konuk oyuncu )
Arka Sıradakiler ( Ece )
Sinema:
Recep İvedık 2
Müjdat Gezen Tiyatrosunda Oyuncu
Konunun orjinal içeriğini okumak için tıklayın: Enise Ütük Kimdir ( Enise Ütük Biyografisi,resimleri ve eserleri )
Webilgi.com Bilgi Paylaşım Platformu