*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Eylül 2010 #1 En yeni aker eşarp modelleri ile şık olun 2011 Aker Eşarp Modelleri aker eşarp modelleri 2011 aker eşarp modelleri 2011 Tesettürlü hanımlar için 2011 Aker eşarp modellerini sunuyorum.Renklerinin ve desenlerinin güzelliği kaliteyle birleştiğinde bakın işte ortaya böyle harika modeller çıkıyor=)
2011 Aker Eşarp Modelleri aker eşarp modelleri 2011 aker eşarp modelleri 2011 Tesettürlü hanımlar için 2011 Aker eşarp modellerini sunuyorum.Renklerinin ve desenlerinin güzelliği kaliteyle birleştiğinde bakın işte ortaya böyle harika modeller çıkıyor=)
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 20 Eylül 2010 #2 ilki güzzelmiş annecimede yakışır 🙂 akerin eşarpları güzel oluyor teşekkürler..
M Misafir Melek Forum Okuru 20 Eylül 2010 #5 Bence Armine Ben tesettürlü birisi olarak aker yerine armineyi tercih ediyorum. Modelleri daha şıkkkk
Bence Armine Ben tesettürlü birisi olarak aker yerine armineyi tercih ediyorum. Modelleri daha şıkkkk
elfce Daimi Üye Üye 14 Ekim 2010 #6 artık eşarplılarda bile saç göstertmeye çalışıyolar .. allah sonumuzu hayır etsin