M Misafir Forum Okuru 28 Eylül 2007 #1 En uzun dil uzun diller en uzun diller dil en dil dünyanın büyük dili En uzun dil Uk' dan Stephen Taylor' ın dili mayıs 2002 de 9,4 cm olarak ölçülmüş. dilini burnuna deymeyi bırakın burun deliğine bile sokabiliyor.
uzun diller en uzun diller dil en dil dünyanın büyük dili En uzun dil Uk' dan Stephen Taylor' ın dili mayıs 2002 de 9,4 cm olarak ölçülmüş. dilini burnuna deymeyi bırakın burun deliğine bile sokabiliyor.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Şubat 2008 #4 Ce: En uzun dil iğğ burnuna sokacak sonrada iğğğğğğğğğ
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Şubat 2008 #5 Ce: En uzun dil bazı insanlar sanki kemikten yaratılmamış sadece etten....öyle esnek oluyorlarki bu adamda onlardan biri olsa gerek emeğine sağlık caınm
Ce: En uzun dil bazı insanlar sanki kemikten yaratılmamış sadece etten....öyle esnek oluyorlarki bu adamda onlardan biri olsa gerek emeğine sağlık caınm
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Şubat 2008 #7 Ce: En uzun dil resim yokmu yoksa benmi göremiyorum ay çokta merak ettim nasıl bi dilmiş bu