LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 15 Şubat 2011 #2.121 ASİMELEK' Alıntı: offfff offfffff başım ağrıyo işteeeeeeee şimde ben hastayımya acccıkk bana torpil yapında daha msj yazmayın msj da bende kalsın olarmııııııı Genişletmek için tıkla ... iyi tamam sende kalsın mesaj accık gönlün olsun bu kadar zaman yiter mi bacım
ASİMELEK' Alıntı: offfff offfffff başım ağrıyo işteeeeeeee şimde ben hastayımya acccıkk bana torpil yapında daha msj yazmayın msj da bende kalsın olarmııııııı Genişletmek için tıkla ... iyi tamam sende kalsın mesaj accık gönlün olsun bu kadar zaman yiter mi bacım
ASİMELEK Daimi Üye Üye 15 Şubat 2011 #2.122 biri benle dalga geçiyo emme hasta olduğum için affeyledim :fati:
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 15 Şubat 2011 #2.123 kıss dilini yirim senin accık profiline misafir olam ben dur
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 15 Şubat 2011 #2.125 :nur: ben devraldım görevi asim sen hastasın zati kızz çekil accık şurdan
ASİMELEK Daimi Üye Üye 15 Şubat 2011 #2.126 ahanda gelmiş benim ki ellerrrr ayırsa bile diller ayırsa bileeeeee bizz ayrılamayızzzz
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 15 Şubat 2011 #2.127 ASİMELEK' Alıntı: ahanda gelmiş benim ki ellerrrr ayırsa bile diller ayırsa bileeeeee bizz ayrılamayızzzz Genişletmek için tıkla ... e al senin olsun o zaman bu şarkıyla beni erittin
ASİMELEK' Alıntı: ahanda gelmiş benim ki ellerrrr ayırsa bile diller ayırsa bileeeeee bizz ayrılamayızzzz Genişletmek için tıkla ... e al senin olsun o zaman bu şarkıyla beni erittin
ASİMELEK Daimi Üye Üye 15 Şubat 2011 #2.129 herkese varda güleeeee yohmiiiiiiiiiiiiiii cıxx yohhhhhhh