En Sevdiğiniz veya Sevmediğiniz Şarkıcılar...
Müzik hayatımızın büyük bir kısmını kaplıyor ama benim tamamını Şarkı dinlemeyi severiz ve özellikle sevdiklerimiz takıldığımız şarkıcılar vardır. Her şarkısını dinleriz bizim için 1 numaradır. Ama sevdiklerimiz olduğu gibi sevmediğimiz hatta nefret ettiğimiz isimler vardır. Tabi müzikte birçok şey gibi göreceli bir kavramdır birinin sevdiğini diğerimiz sevmeyebilir. Herkesin görüşüne saygılı olmalıyız tabi🙂
Sizin en sevdiğiniz, taktir ettiğiniz şarkıcılar ve hiç sevmediğiniz uyuz olduğunuz şarkıcılar kimler melişler.
Benim en sevmediklerim hatta nefret ettiklerim; İsmail Yk ve onun yolundan giden kendini şarkıcı sanan birkaç kişi😀 , İbrahim Tatlıses, Demet Akalın, Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Duman, Athena, Gülşen, Tarkan daha bir sürü var ama aklıma geldikçe yazarım.
Ve sevdiklerim; Tabiii ki en başta EMRE AYDINNNNNNN Koray Candemir, Umut Kaya, Feridun Düzağaç, Şebnem Ferah, Atiye Deniz, Yalın, Manga, Gripin, Mor ve Ötesi şimdi aklıma gelen bu kadar sonra yine yazarım🙂
Evvveettt melişler şimdi sıra sizde sizi dinliyorum😀
Sizin en sevdiğiniz, taktir ettiğiniz şarkıcılar ve hiç sevmediğiniz uyuz olduğunuz şarkıcılar kimler melişler.
Benim en sevmediklerim hatta nefret ettiklerim; İsmail Yk ve onun yolundan giden kendini şarkıcı sanan birkaç kişi😀 , İbrahim Tatlıses, Demet Akalın, Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Duman, Athena, Gülşen, Tarkan daha bir sürü var ama aklıma geldikçe yazarım.
Ve sevdiklerim; Tabiii ki en başta EMRE AYDINNNNNNN Koray Candemir, Umut Kaya, Feridun Düzağaç, Şebnem Ferah, Atiye Deniz, Yalın, Manga, Gripin, Mor ve Ötesi şimdi aklıma gelen bu kadar sonra yine yazarım🙂
Evvveettt melişler şimdi sıra sizde sizi dinliyorum😀
Son düzenleme: