semazen Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #1 En Pahalı Tatlı tatlı pahalı bitkiler en pahalı bitkiler en bitki Dünyanın en pahalı tatlısının fiyatı tamı tamına 25 bin dolar. İçinde altın parçacıkları da bulunan tatlının tadı ise fiyatı kadar ilgi görmemişti. Şimdi ne yapıyorsunuz eşlerinize " bak bak buda var işte insanlar bunlardan yiyor sen bana almıyorsun " şeklinde cümle kuruyorsunuz ve noluyor Düşünmek bile istemiyorum.
tatlı pahalı bitkiler en pahalı bitkiler en bitki Dünyanın en pahalı tatlısının fiyatı tamı tamına 25 bin dolar. İçinde altın parçacıkları da bulunan tatlının tadı ise fiyatı kadar ilgi görmemişti. Şimdi ne yapıyorsunuz eşlerinize " bak bak buda var işte insanlar bunlardan yiyor sen bana almıyorsun " şeklinde cümle kuruyorsunuz ve noluyor Düşünmek bile istemiyorum.
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Kasım 2008 #2 Cevap: En Pahalı Tatlı tadına bakmak lazım çikise para versler yemem emeğine sağlık canım
mislinay Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #3 Cevap: En Pahalı Tatlı altının tadı güzel değilmiş demek emeğine sağlık canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Mayıs 2010 #5 cümle kurmayın üzülürsünüz gibi geldi bana sanki zannedersem galiba
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 29 Mayıs 2010 #6 amannn ne gerek var altın varmış ıcınde altınmı yıcek yanı pöffff..
EnCey Daimi Üye Üye 27 Şubat 2012 #9 Ben onu yiyeceğim de ne olcak gidecek bitane kolye alsa yeter o fiyata
yağmur gözlüm Hamiş Melek 28 Şubat 2012 #10 encey' Alıntı: Ben onu yiyeceğim de ne olcak gidecek bitane kolye alsa yeter o fiyata Genişletmek için tıkla ... ii dedin encey yeyip ne olcak yani😀 gidecek 😀 bence de onun yerine bi kolye yüzük bişey alsın daha ii.. pu
encey' Alıntı: Ben onu yiyeceğim de ne olcak gidecek bitane kolye alsa yeter o fiyata Genişletmek için tıkla ... ii dedin encey yeyip ne olcak yani😀 gidecek 😀 bence de onun yerine bi kolye yüzük bişey alsın daha ii.. pu