K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Aralık 2007 #1 En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? spor ayakkabı markaları ayakkabı markaları en iyi spor en iyi markası En iyi ayakkabı markası sizce hangisi?
spor ayakkabı markaları ayakkabı markaları en iyi spor en iyi markası En iyi ayakkabı markası sizce hangisi?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #2 Ce: En iyi ayakkabı markası sizce hangisi? Spor ayakkabı markası yani... En iyisi Nike'dır sporda... ve DKNY...
Ce: En iyi ayakkabı markası sizce hangisi? Spor ayakkabı markası yani... En iyisi Nike'dır sporda... ve DKNY...
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #3 Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? adidasss......
blue_angel Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #4 Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? nike. model,çeşit ve kalite olarak başka tanımıyorum.
Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? nike. model,çeşit ve kalite olarak başka tanımıyorum.
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Haziran 2009 #5 Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? Benim spor ayakkabı tercihim genelde Nike'dir
kar_tanesi Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #6 Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? Nike `ten başka spor ayakkabı giymem bana göre en iyisi
Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? Nike `ten başka spor ayakkabı giymem bana göre en iyisi
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Haziran 2009 #7 Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? Bence de nike ama seçeneklerde olmadığından adidası işaretledim...
Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? Bence de nike ama seçeneklerde olmadığından adidası işaretledim...
Eda™ Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #8 Cevap: En iyi spor ayakkabı markası sizce hangisi? 3 tane Kinetix eskittim.😀 İnanılmaz rahat.