elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #941 Hiç Kimseye Güvenmiyorum Diye Birşey Yoktur- Zamanında O'na Güvendiğim Için- Artık Kimseye Güvenmiyorum" Diye Birşey Vardır .
Hiç Kimseye Güvenmiyorum Diye Birşey Yoktur- Zamanında O'na Güvendiğim Için- Artık Kimseye Güvenmiyorum" Diye Birşey Vardır .
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #942 Türk Erkeğinin Dünyanın En Kıskanç Erkeklerinden Biri Olmasının Sebebi; Sevgililerine Değil. Kendilerine Güvenmediklerindendir.
Türk Erkeğinin Dünyanın En Kıskanç Erkeklerinden Biri Olmasının Sebebi; Sevgililerine Değil. Kendilerine Güvenmediklerindendir.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #943 Terkeden Kişinin Gittiği Yerde Aradığını Bulamayınca Dönüp 'Özledim' Demesi; Özlediğinden Değil. Eşek Gibi Pişman Olduğundandır.
Terkeden Kişinin Gittiği Yerde Aradığını Bulamayınca Dönüp 'Özledim' Demesi; Özlediğinden Değil. Eşek Gibi Pişman Olduğundandır.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #944 Aynı Kağıdın Arka Ve Ön Yüzleri Gibiyiz. Sonsuza Dek Beraber; Ama Hiçbir Zaman Birbirlerini Görmeyen.
Aynı Kağıdın Arka Ve Ön Yüzleri Gibiyiz. Sonsuza Dek Beraber; Ama Hiçbir Zaman Birbirlerini Görmeyen.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #945 Neden Evlilik Yüzüğü. Yüzük Parmağına Takılır Ki ? "Çünkü Başka Hiç Bir Parmağımızdan. Direk Kalbe Giden Bir Damar Yoktur.
Neden Evlilik Yüzüğü. Yüzük Parmağına Takılır Ki ? "Çünkü Başka Hiç Bir Parmağımızdan. Direk Kalbe Giden Bir Damar Yoktur.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #946 İyi Insαn Lαfın Üstüne Gelir" Demişse Eskiler. Ve Ben Sürekli Seni Konuştuğum Halde Gelmiyorsan; Demekki Iyi Bir Insan Değilsin.
İyi Insαn Lαfın Üstüne Gelir" Demişse Eskiler. Ve Ben Sürekli Seni Konuştuğum Halde Gelmiyorsan; Demekki Iyi Bir Insan Değilsin.