elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #932 Yeter Be ! Kimsenin Kollαrındα Ölmek Istemiyorum Artık, Αnnemin Αyαklαrının Dibine Gömün Beni, O Yeter.
Yeter Be ! Kimsenin Kollαrındα Ölmek Istemiyorum Artık, Αnnemin Αyαklαrının Dibine Gömün Beni, O Yeter.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #933 Hiç Bir Αşk Bittiği Gün Bitmez Aslındα. Giden Için Çok Olmuştur Biteli; Ama Kalan Için Belli Değildir Ne Zαmαn Biteceği!
Hiç Bir Αşk Bittiği Gün Bitmez Aslındα. Giden Için Çok Olmuştur Biteli; Ama Kalan Için Belli Değildir Ne Zαmαn Biteceği!
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #935 Bir Tırnağı Kırıldı Diye 9 Tırnağına Birden Kıyabilen Bir Kızın, Kalbi Kırıldığında Neler Yapabileceğini Siz Düşünün .
Bir Tırnağı Kırıldı Diye 9 Tırnağına Birden Kıyabilen Bir Kızın, Kalbi Kırıldığında Neler Yapabileceğini Siz Düşünün .
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #936 Tek Dileğim Ne Biliyormusun? Gözlerimi Kapamış Senli Hayaller Kurarken, Gözlerimi Açtığımda Yanımda Olman
Tek Dileğim Ne Biliyormusun? Gözlerimi Kapamış Senli Hayaller Kurarken, Gözlerimi Açtığımda Yanımda Olman
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #937 Sevmek Sevdiği Için Kendini Ateşe Atmaktı Eskiden. Şimdi; Sevdiğini Ateşe Atıp Üzerinden Atlamak Olmuş.
Sevmek Sevdiği Için Kendini Ateşe Atmaktı Eskiden. Şimdi; Sevdiğini Ateşe Atıp Üzerinden Atlamak Olmuş.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #938 Keşke Bazı Insanlar Için Imalat Hatası Var, Geri Topluyoruz Deseler.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #939 Kadının Aşka Bakışı; 'Bir Sen, Bir Ben, Birde Bebek'ken, Erkeklerde Bu Durum; Bir Sen, Bir Ben, Birde Yedek' Tir.
Kadının Aşka Bakışı; 'Bir Sen, Bir Ben, Birde Bebek'ken, Erkeklerde Bu Durum; Bir Sen, Bir Ben, Birde Yedek' Tir.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #940 Yatağına Yatınca; Yüreğinin Sesinden Uyuyamıyorsan. Anla Ki Yalnızsın...