elfce Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2011 #911 Hiç birşey eskisi gißi olmayacak Anlık bir hevesle herşeyi mahfettin.. ßüyüsü bozuldu o dev gibi aşkın. Dağıldı kalßimin inci taneleri..
Hiç birşey eskisi gißi olmayacak Anlık bir hevesle herşeyi mahfettin.. ßüyüsü bozuldu o dev gibi aşkın. Dağıldı kalßimin inci taneleri..
elfce Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2011 #915 ben şehadet ederim ki; aşk'ın ispatıydı varlığın! sen gittin! ve senden sonra hiç kimse hiçbir dilde anlamadı beni...
ben şehadet ederim ki; aşk'ın ispatıydı varlığın! sen gittin! ve senden sonra hiç kimse hiçbir dilde anlamadı beni...
elfce Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2011 #916 Gökyüzünü seviyorum diye bulutları gözlerimden boşalttılar bir gece...
elfce Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2011 #917 Sevmek kimi zaman reziLce korkuludur…İnsan bir akşam üstü ansızın yoruLur…
elfce Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2011 #918 İntihara meyiLLi yürekLerLe çıktık yola… YoL bize uçurum geLdi,uçuruma sevdaLandık…
elfce Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2011 #919 İsyan.! çünkü duvarları insan yarattı.. doğadanmı korktu ki kendini betonla kapattı!..
elfce Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2011 #920 Aşklar öyküleriyle güzeldi eskiden, şimdi her aşk bir öykü arıyor kendine...