elfce Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2011 #891 Susmak aşkın diLidir - diyen sevqiLi Konuş şimdi keLimeLerine ihtiyacım var…
elfce Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2011 #892 ßardaktan ßoşalırcasına yağmur yağıyor * Sokaklar caddeler kaldırımlar ıslak ^^ Kimi yağmurdan alelacele kaçarken, Kimi de usul adımlarla yağmura koşuyor .
ßardaktan ßoşalırcasına yağmur yağıyor * Sokaklar caddeler kaldırımlar ıslak ^^ Kimi yağmurdan alelacele kaçarken, Kimi de usul adımlarla yağmura koşuyor .
elfce Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2011 #894 Hayat yaşadığımız halde söylenmemiş cümle gibi... Bir gün son bulduğunda o cümle söylenmiş olacak ve biz sonuna konulan nokta olacağız
Hayat yaşadığımız halde söylenmemiş cümle gibi... Bir gün son bulduğunda o cümle söylenmiş olacak ve biz sonuna konulan nokta olacağız
elfce Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2011 #896 Hayallerimi bulutlara yüklüyorum, Yağmur olup üzerine yağsın diye.. Özlemimi rüzgara bırakıyorum, Saçlarına dokunup hasretimi dindirsin diye..
Hayallerimi bulutlara yüklüyorum, Yağmur olup üzerine yağsın diye.. Özlemimi rüzgara bırakıyorum, Saçlarına dokunup hasretimi dindirsin diye..