elfce Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #821 artık ne sen bana nede ben sana bir çehre... sen.... zindan... sen .... kelepçee... ve ben: tek sana mahkum bu yalnız şehirde...
artık ne sen bana nede ben sana bir çehre... sen.... zindan... sen .... kelepçee... ve ben: tek sana mahkum bu yalnız şehirde...
elfce Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #822 Sen yoLLarına 29 harfLe acı dö$eyen bir $ahsa Yara değiLde Yar diyebiLir misin?
elfce Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #823 Bugünlerde Bende Bir Haller Var. Kendimi Tanıyamıyorum Karnım Aç,boğazım Kuru Odam Bana Dar Geliyor Ama Ben ÇokMutluyum. Açıp Baktım kalbime bir isim Kazınmış Kimselere AnlaTamazmışım Dönüp baktım Aynaya Gözlerim Yaşarmış Bide derler Ağlayamazmışım
Bugünlerde Bende Bir Haller Var. Kendimi Tanıyamıyorum Karnım Aç,boğazım Kuru Odam Bana Dar Geliyor Ama Ben ÇokMutluyum. Açıp Baktım kalbime bir isim Kazınmış Kimselere AnlaTamazmışım Dönüp baktım Aynaya Gözlerim Yaşarmış Bide derler Ağlayamazmışım
elfce Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #824 Geçiyor zaman acımasız dönmez geri umudum masallardaki gibi. sєn sev bєni :]
elfce Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #825 ßaqrımda ßir kurşun yaraSı gibi hasreti ta$ımak iStemiorum yokLuqun bi öLüm acısı qißi ßen SenSiz ya$amak iStemiyorum ßen Sensiz ya$amak iStemiyoruMm ..
ßaqrımda ßir kurşun yaraSı gibi hasreti ta$ımak iStemiorum yokLuqun bi öLüm acısı qißi ßen SenSiz ya$amak iStemiyorum ßen Sensiz ya$amak iStemiyoruMm ..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #826 Size pasta yaptııım" dediğiniz bir arkadaş grubundan en az bir tane "kesin zehirlenicez eheh" diyen bir otistik çıkar. 😀
Size pasta yaptııım" dediğiniz bir arkadaş grubundan en az bir tane "kesin zehirlenicez eheh" diyen bir otistik çıkar. 😀
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #827 "Bir kadın, kısık sesle konuşuyorsa birşey istiyor demektir. Sesini yükseltiyorsa; bilin ki istediğini elde edememiştir".
"Bir kadın, kısık sesle konuşuyorsa birşey istiyor demektir. Sesini yükseltiyorsa; bilin ki istediğini elde edememiştir".
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #828 Yarınlar Hep Güzel Olacak Denir. Oysa Bugünler, Dünün Yarınları Değilmidir ?
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #829 Erken yatana tavuk, Çok çalışana inek, Aklını kullanana çakal, Kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor...
Erken yatana tavuk, Çok çalışana inek, Aklını kullanana çakal, Kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor...
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #830 Kadınların 100 sırrı varsa eğer, Bunun 99'unu erkekler bilir; ama 100.sünü şeytan bile bilemez".