elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #621 Şunu unutma hiçkimse ve hiçbirşey unutulmaz değildir..Sen bile.. haa bu arada Sen kimdin =)
elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #622 herkesin üç kişiliği vardır; ortaya çıkardığı, sahip olduğu, sahip olduğunu sandığı..
elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #623 Küçük yalanların ortasında biz Büyümekten korkan yetişkinleriz. Durdu zaman mevsim solmadan Dinlerken güzel bir masaldan.. Uyandım. Düş bitmiş. Kimse yok herkes gitmiş. Parti çoktan bitmiş.
Küçük yalanların ortasında biz Büyümekten korkan yetişkinleriz. Durdu zaman mevsim solmadan Dinlerken güzel bir masaldan.. Uyandım. Düş bitmiş. Kimse yok herkes gitmiş. Parti çoktan bitmiş.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #625 Kapat pencereyi Donuk bi rüzgar girmesin içeri Duygularım çok hasta..
elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #627 DoĞu$Tan ÇareSi OLmayan 1 HaSTaLIgim VaR HeR GöRDüĞüMü İNSAN zanNediiyrm
elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #628 çok şereFsiz göRdüm ama hİçbiRİ senİn kdR pRoFesyoneL değiLdi. 😉
elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #629 qidEceĞin yeRe benİde göTür sevgiLi soRan " baŞımın beLaSı " dersİn x)
elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #630 Şaire sormuşLar neden içkiyi ßıraktın diye oda ; Şerefine içiLcek aŞk kaLmadı demiş .