elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #41 sudembeyaz' Alıntı: çok doğru elifim Genişletmek için tıkla ... öyle walla meleğim.. sıkkma canını dayanamam ben sana bak
sudembeyaz' Alıntı: çok doğru elifim Genişletmek için tıkla ... öyle walla meleğim.. sıkkma canını dayanamam ben sana bak
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #42 40 kere söyleyince olur derler ya.. başladım işte... unuttum unuttum unuttum...
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #44 insanlar senden daha hızlı dönüyor dünya.. üstelik üzerinde hiç bir yörünge yokken
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #45 sana 'seni seviyorum' dediiğim kadar anneme 'peki annecim' deseydim, hazırdı cennetteki yerim
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #46 Kendimi nokta kadar küçük hissettiğim zaman bakıyorum ki anlamlı bir cümlenin sonundayım
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #47 Birisi bana 'napıyorsun' dediğinde kısık sesle 'HİÇ' diyorum. Kimse anlamıyor ; H'ayatın İ'çinden Ç' ıkamıyorum
Birisi bana 'napıyorsun' dediğinde kısık sesle 'HİÇ' diyorum. Kimse anlamıyor ; H'ayatın İ'çinden Ç' ıkamıyorum
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #48 Biraz ara vermeliyiz.' cümlesini kullanmışsa eğer bir ilişkide; O aşkın beyin ölümü gerçekleşmiş demektir !
Biraz ara vermeliyiz.' cümlesini kullanmışsa eğer bir ilişkide; O aşkın beyin ölümü gerçekleşmiş demektir !
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #50 Sensizliğe bilet aldım bugün.. İçimde kalan son sevginle ödeyerek...