elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #11 sen şimdi gittin ya bu gidişe bi isim vermek gerekir 'MAL kaybı'
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #12 Şimdilerde elimde bir bıçak 'sevdiğin kadar sevilirsin' diyen yalancı şairi arıyorm
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #13 aşk' bir kişiye adamaktır kendini ' derler hani düzeltiyorum 'aşk bir kişiye aldanmaktır' oysaki..
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #14 Kum gibi kuru su gibi Duru.. Sana son sözüm I LOVE YOU Son düzenleme: 28 Aralık 2010
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #15 biz papatya yoluyoruz seviyor mu sevmiyor mu diye hayatta bizi yoluyor aslında dayanacak mı dayanamayacak mı diye ..
biz papatya yoluyoruz seviyor mu sevmiyor mu diye hayatta bizi yoluyor aslında dayanacak mı dayanamayacak mı diye ..
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #16 ve aşk omzuna yattığında o rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır..
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #17 işte hep bu yüzden kaybediyoruz.. çıktıktan '5 dk snra' seni seviyorum diyebiliyoruz
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #19 gitmek için sebep çoktur, ama sevmeye bahane arar kalan, unutma kapının koluna uzanacak yaşa geldiğinde, ilk gitmeyi öğrenir insan
gitmek için sebep çoktur, ama sevmeye bahane arar kalan, unutma kapının koluna uzanacak yaşa geldiğinde, ilk gitmeyi öğrenir insan
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #20 HaYaL' Alıntı: Canım mesajlarına link bırakıyosun dikkat et. Genişletmek için tıkla ... düzelttim 😀