elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #251 Hayat bir sınavsa eğer hiç uğraşma adını yaz ve çık.. Belki sınıfta kalırsın; ama adının altında bembeyaz bi sayfa bırakırsın.!!
Hayat bir sınavsa eğer hiç uğraşma adını yaz ve çık.. Belki sınıfta kalırsın; ama adının altında bembeyaz bi sayfa bırakırsın.!!
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #252 Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim.. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti.
Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim.. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti.
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #254 Terk edilen birine 'hayat nasıl gidiyor' diye sorulmaz. Çünkü zaten tek sorun; hayatın devam ediyor olmasıdır..
Terk edilen birine 'hayat nasıl gidiyor' diye sorulmaz. Çünkü zaten tek sorun; hayatın devam ediyor olmasıdır..
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #255 İnsanlar, onlara ne söylediğinizi unutabilirler... Onlara ne yaptığınızı da unutabilirler... Ama insanlar onlara kendilerini nasıl hissettirdiğinizi unutmazlar...
İnsanlar, onlara ne söylediğinizi unutabilirler... Onlara ne yaptığınızı da unutabilirler... Ama insanlar onlara kendilerini nasıl hissettirdiğinizi unutmazlar...
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #256 Kadınlar erkekleri değiştirmeye çalışır. Sonra da 'tanıdığım adam sen değilsin, çok değiştin' der.
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #257 Seni kaybetmeye başlarsam kendimi kazanırmıyım? Peki ne olmalı son cümlem? Hoşçakal mı? Gitme kal mı?
Seni kaybetmeye başlarsam kendimi kazanırmıyım? Peki ne olmalı son cümlem? Hoşçakal mı? Gitme kal mı?
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #258 Duydum ki Gıybetimi yapmışsın. Yüzüme söylemekten kaçmışsın. Benim gibi bir acizden korkmuş. Allahtan korkmamışsın.
Duydum ki Gıybetimi yapmışsın. Yüzüme söylemekten kaçmışsın. Benim gibi bir acizden korkmuş. Allahtan korkmamışsın.
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #259 "Sanırım hayal kurarken malzemeden çalıyoruz, Çünkü sürekli yıkılıyor"
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #260 Kim demiş gittiğinde ağladım diye ? Sadece yokluğunu fırsat bilen bütün tozlar, aralarında anlaşıp gözüme kaçıştılar.
Kim demiş gittiğinde ağladım diye ? Sadece yokluğunu fırsat bilen bütün tozlar, aralarında anlaşıp gözüme kaçıştılar.