elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #132 Bu akşam yine seni düşündüm bir şey tıkandı boğazıma ağlayamadım ölüm mü sensizlik mi ayırt edemedim çünkü farkı yoktu ölüm sensizlik sensizlikte zaten ölümdü
Bu akşam yine seni düşündüm bir şey tıkandı boğazıma ağlayamadım ölüm mü sensizlik mi ayırt edemedim çünkü farkı yoktu ölüm sensizlik sensizlikte zaten ölümdü
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #133 gidersem bir daha dönmeyeceğim,kalırsam kalbime yenileceğim.çözemedim seni delireceğim.gözlerin kal diyor diyor, dudakların git.
gidersem bir daha dönmeyeceğim,kalırsam kalbime yenileceğim.çözemedim seni delireceğim.gözlerin kal diyor diyor, dudakların git.
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #135 Yüzümdeki siyah nokta sandım seni.. Sıkıp çıkarmaya çalıştım. Meğer ben'mişsin..
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #136 Seni tanıyamıyorum artık derken ne kadar da haklıydın Ben de seni sevdikten sonra bir daha kendime hiç rastlamadım
Seni tanıyamıyorum artık derken ne kadar da haklıydın Ben de seni sevdikten sonra bir daha kendime hiç rastlamadım
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #137 Sen bir defa olsun "seni seviyorum" yalanını at ; Melekler günahını bana yazsın olur mu ?
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #138 Dúştúğúnde 'Acımadı ki' diyen çocukLar gibi sakLamak istiyorum acıLarımı
sudembeyaz Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #139 elfce' Alıntı: Seni tanıyamıyorum artık derken ne kadar da haklıydın Ben de seni sevdikten sonra bir daha kendime hiç rastlamadım Genişletmek için tıkla ... harika canımm
elfce' Alıntı: Seni tanıyamıyorum artık derken ne kadar da haklıydın Ben de seni sevdikten sonra bir daha kendime hiç rastlamadım Genişletmek için tıkla ... harika canımm
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #140 Sesini özlemedim Yüzünü de Ellerini de Yαnımdαki vαrlığını hele hiç !Dαhα yαzαmıyorum Uzαyαn burnum kαlemime çαrpıyor Bırαkıyrm
Sesini özlemedim Yüzünü de Ellerini de Yαnımdαki vαrlığını hele hiç !Dαhα yαzαmıyorum Uzαyαn burnum kαlemime çαrpıyor Bırαkıyrm