elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #111 İyi ki geçiyorsun zaman...! Ya acının derinime işlediği bir anda donsaydın...
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #112 Bi kezde sen sor Nasılsın diye ? Bende cevap vereyim Sensizim diye..
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #113 Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır, ya canın acıya acıya adım atacaksın, yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; canın çok ama çok acıyacak...
Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır, ya canın acıya acıya adım atacaksın, yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; canın çok ama çok acıyacak...
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #114 Hadi şimdi bana 1 Nisan şakası yap ''Seni Seviyorum'' de Muhteşem inanırım... Nisan gitse ben koca ömür Bir' inde kalırım...
Hadi şimdi bana 1 Nisan şakası yap ''Seni Seviyorum'' de Muhteşem inanırım... Nisan gitse ben koca ömür Bir' inde kalırım...
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #115 Eyy sevqiLi ; eLma dersem çık armut dersem çıkmaa. Ell'muttt. İster çık ister çıkma banane yaaaa. 😀
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #116 Mαdem sevmiyorsun sαhip çık gözLerine , dönüp doLαşıp değmesin gözLerime . ,)
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #117 Sen tanımsız bir cisimsin artık benim için...Kim gösterirse şöyle diyorum: UF'o
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #118 Şekerlibir sαkızdın αğzımdα çiğnerken de yorulmuştum αslındα.Önce şekerin gitti sonrα cıvıdın. Dαhα fαzlα gevelemeye gerek yok dedim. Tükürdüm. Kimbilir kimin αyαğınα yαpıştın ?
Şekerlibir sαkızdın αğzımdα çiğnerken de yorulmuştum αslındα.Önce şekerin gitti sonrα cıvıdın. Dαhα fαzlα gevelemeye gerek yok dedim. Tükürdüm. Kimbilir kimin αyαğınα yαpıştın ?
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #119 Annem: "neyin var?" diyerek böldü sessizliğimi.Ben de gittiğini ve kaybettiğimi söyledim seni.O da saçlarımı okşayıp:"Üzülme evladım! cana geleceğine mal'a gelsin." dedi ...
Annem: "neyin var?" diyerek böldü sessizliğimi.Ben de gittiğini ve kaybettiğimi söyledim seni.O da saçlarımı okşayıp:"Üzülme evladım! cana geleceğine mal'a gelsin." dedi ...
elfce Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #120 Evet sevgili kapına geldim ve "Ben"den vazgeçtim.Sen "Kim o?" de yeter ki...Kim olmamı istiyorsan, o olmaya geldim..
Evet sevgili kapına geldim ve "Ben"den vazgeçtim.Sen "Kim o?" de yeter ki...Kim olmamı istiyorsan, o olmaya geldim..