elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #101 Kızlar Erkeklerden İyi Bir Gelecek, Erkeklerde Kızlardan İyi Bir Geçmiş İster !
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #102 Bir Erkeğin Yumruğu Kαdαr Serttir Bαzen Bir Kαdının Sözü... Biri Dişlerini Döker Biri Düşlerini...
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #103 Çocukken Bir Kez Ağlasam Benim Olurdu HERŞEY.Şimdi Günlerce Ağlıyorum Ama Başkasının Oluyor Herşey.
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #104 Sana dair söyLenecek Ne Kadar Sózüm varsa o Kadar Susuyorum , gözümDen düstügünLe kaL . HoşçakaL
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #105 Gözler, sözleri anlatır. Bir söz, bir gözü senelerce ağlatır.
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #106 ÇocukLuğumu özlüyorum Yara bere içindeki dizLerimi Pamuk heLvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı YaramazLık yaptığımda annem göremesin diyesakLandığım kapı ağzını ...OysaÇoktan sobeLedi hayat
ÇocukLuğumu özlüyorum Yara bere içindeki dizLerimi Pamuk heLvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı YaramazLık yaptığımda annem göremesin diyesakLandığım kapı ağzını ...OysaÇoktan sobeLedi hayat
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #107 Gec oLdu ama anLadım.. Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ..
Gec oLdu ama anLadım.. Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ..
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #109 γa; тaßi тaßi.. ßєкLє! Döηєяiм Saηa. єη Sση aηηємє iηaηмışтıм ''qєL Döωмićєм'' Dєdiğiηdє ßaηa..
elfce Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #110 Dünya Bile 2 Yüzlü..Bi Tarafı Gündüz Bi Tarafı Gece , E içindekiler mi NormaL olacak.!