Ariza Yeni Üye Üye 25 Aralık 2010 #31 Bunun tarihini biraz öne alsak olmaz mi Pasikacim 🙂 meraktan catlicam
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #32 Ariza' Alıntı: Bunun tarihini biraz öne alsak olmaz mi Pasikacim 🙂 meraktan catlicam Genişletmek için tıkla ... Yarışmanın bitmesine zaten 5 gün kaldı canım...Az daha sabret
Ariza' Alıntı: Bunun tarihini biraz öne alsak olmaz mi Pasikacim 🙂 meraktan catlicam Genişletmek için tıkla ... Yarışmanın bitmesine zaten 5 gün kaldı canım...Az daha sabret
TUNAA Daimi Üye Üye 26 Aralık 2010 #33 slm, ben bu ay üye oldum da tam anlayamadım yarışmaya katılmak isterim, yemek resimlerini size mi göndericeğiz?
slm, ben bu ay üye oldum da tam anlayamadım yarışmaya katılmak isterim, yemek resimlerini size mi göndericeğiz?
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #34 TUNAA' Alıntı: slm, ben bu ay üye oldum da tam anlayamadım yarışmaya katılmak isterim, yemek resimlerini size mi göndericeğiz? Genişletmek için tıkla ... Öncelikler aramıza hoşgeldin Tunaa🙂 Evet yeptığın yemeğin resmini çekip bana özel mesaj yolu ile göndereksin...
TUNAA' Alıntı: slm, ben bu ay üye oldum da tam anlayamadım yarışmaya katılmak isterim, yemek resimlerini size mi göndericeğiz? Genişletmek için tıkla ... Öncelikler aramıza hoşgeldin Tunaa🙂 Evet yeptığın yemeğin resmini çekip bana özel mesaj yolu ile göndereksin...
TUNAA Daimi Üye Üye 26 Aralık 2010 #35 hoşbulduk tşk, bir yemek resmim vardı ama bilg da bulamıyorum, pasta veya salata da olabilir mi? bir de altına nasıl imza atacağız? o konuda bilgim yok.
hoşbulduk tşk, bir yemek resmim vardı ama bilg da bulamıyorum, pasta veya salata da olabilir mi? bir de altına nasıl imza atacağız? o konuda bilgim yok.
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #36 Tabiki pasta yada salata resmide olabilir...Siz resmi bana yollayın imza işini ben hallederim
TUNAA Daimi Üye Üye 27 Aralık 2010 #37 tamam çok tşk ederim ama ben nasıl size resim olarak özel msj yollayacağım? çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim.
tamam çok tşk ederim ama ben nasıl size resim olarak özel msj yollayacağım? çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim.
PaSikA Yeni Üye Üye 27 Aralık 2010 #38 TUNAA' Alıntı: tamam çok tşk ederim ama ben nasıl size resim olarak özel msj yollayacağım? çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Özel msj attım ve sorularınızı cevapladım umarım yardımcı olabilmişimdir...
TUNAA' Alıntı: tamam çok tşk ederim ama ben nasıl size resim olarak özel msj yollayacağım? çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Özel msj attım ve sorularınızı cevapladım umarım yardımcı olabilmişimdir...
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 27 Aralık 2010 #39 az once sutlac yaptim uzerinede bi guzel tarcin serpistirdim... Yemek gurubuna girmez ama bi sansimi denesemmi ne
az once sutlac yaptim uzerinede bi guzel tarcin serpistirdim... Yemek gurubuna girmez ama bi sansimi denesemmi ne