RefRa Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2011 #11 Ahh ahh bizim çok güzel kupalarımız vardı içine sıcak bişey girince fotolarımız çıkıyodu maalesef kırıldı ikiside Bak aklıma geldi yine 😕 Onlar olsaydı belki katılırdım 🙂
Ahh ahh bizim çok güzel kupalarımız vardı içine sıcak bişey girince fotolarımız çıkıyodu maalesef kırıldı ikiside Bak aklıma geldi yine 😕 Onlar olsaydı belki katılırdım 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2011 #12 ayıpsın şekertommm viricemm tabikisi resmi bana ne zaman gönderiyosun hemen çek at bu akşamm
ASİMELEK Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2011 #13 RefRa' Alıntı: Ahh ahh bizim çok güzel kupalarımız vardı içine sıcak bişey girince fotolarımız çıkıyodu maalesef kırıldı ikiside Bak aklıma geldi yine 😕 Onlar olsaydı belki katılırdım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy üzüldümm refroşummm... ama sağlık olsun güzel bir kupa alınca haber et de ikinci kupa yarışması yaparız sende ona katılarsın olarmı
RefRa' Alıntı: Ahh ahh bizim çok güzel kupalarımız vardı içine sıcak bişey girince fotolarımız çıkıyodu maalesef kırıldı ikiside Bak aklıma geldi yine 😕 Onlar olsaydı belki katılırdım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy üzüldümm refroşummm... ama sağlık olsun güzel bir kupa alınca haber et de ikinci kupa yarışması yaparız sende ona katılarsın olarmı
ASİMELEK Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2011 #15 sende gönder de açayım bi seni bekliyom sen göndermezsen açmam :seker:
uyuzmuyum_neyim:) Banned 29 Temmuz 2011 #16 ASİMELEK' Alıntı: sende gönder de açayım bi seni bekliyom sen göndermezsen açmam :seker: Genişletmek için tıkla ... sen diğerini açmazsan ben buna göndermiyorum demiştim :seker: ya birini ya öbürünü birini aç da önemli değil
ASİMELEK' Alıntı: sende gönder de açayım bi seni bekliyom sen göndermezsen açmam :seker: Genişletmek için tıkla ... sen diğerini açmazsan ben buna göndermiyorum demiştim :seker: ya birini ya öbürünü birini aç da önemli değil
ASİMELEK Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2011 #17 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: sen diğerini açmazsan ben buna göndermiyorum demiştim :seker: ya birini ya öbürünü birini aç da önemli değil Genişletmek için tıkla ... öbürü yatişkooo sen buna gönderişkooo sen kazanişkooo ayy hadi ama şekertomm yaa bi porselen bardak alttarafı çek de kurtul şu gazabımdan
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: sen diğerini açmazsan ben buna göndermiyorum demiştim :seker: ya birini ya öbürünü birini aç da önemli değil Genişletmek için tıkla ... öbürü yatişkooo sen buna gönderişkooo sen kazanişkooo ayy hadi ama şekertomm yaa bi porselen bardak alttarafı çek de kurtul şu gazabımdan