En Güzel Kimin Kupası!
yarışmalar, en güzel kupa yarışması, resimleri, bilgiler için yazımıza buyrun arkadaşlar.
işte size güzel bir yarışma melekler en güzel kimin kupası
yapmanız gereken çok basit...
en güzel, en sevdiğiniz, iş yerinde evinizde kullandığınız, en özel kupa yada fincanlarınızın resmini çekin bana gönderin ve yarışmaya katılın
hadi meleklerimm çekingen durmayınn bi koşu gidin de güzelim özelimm kupa yada fincanlarınızı fotolayıp gönderin bana bekliyorumm :çapkın:
Yarışmanın birincisine 5.000 rep
Yarışmanın ikincisine 3.000 rep
Yarışmanın üçüncüsüne 1.000 rep
Yarışmaya katılan bütün üyelere 100 rep verilecektir
NOT: Resimler kesinlikle netten alıntı olmayacaktır kupanızı çekerken kağıda melekler mekanı yazıp kupa ile birlikte çekin arkadaşlar ail bir yarış için herkes kendi dudağını değdirdiği kupasını, fincanını çeksinn lütfen netten alıntı olan fotolar kesinlikle yarışmaya katılamayacaktır
cıss yaparım size yoksa
işte size güzel bir yarışma melekler en güzel kimin kupası
yapmanız gereken çok basit...
en güzel, en sevdiğiniz, iş yerinde evinizde kullandığınız, en özel kupa yada fincanlarınızın resmini çekin bana gönderin ve yarışmaya katılın
hadi meleklerimm çekingen durmayınn bi koşu gidin de güzelim özelimm kupa yada fincanlarınızı fotolayıp gönderin bana bekliyorumm :çapkın:
Yarışmanın birincisine 5.000 rep
Yarışmanın ikincisine 3.000 rep
Yarışmanın üçüncüsüne 1.000 rep
Yarışmaya katılan bütün üyelere 100 rep verilecektir
NOT: Resimler kesinlikle netten alıntı olmayacaktır kupanızı çekerken kağıda melekler mekanı yazıp kupa ile birlikte çekin arkadaşlar ail bir yarış için herkes kendi dudağını değdirdiği kupasını, fincanını çeksinn lütfen netten alıntı olan fotolar kesinlikle yarışmaya katılamayacaktır
cıss yaparım size yoksa
Son düzenleme: