sule Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #2 Ce: havlu kenarı harikasin...beni kurtardin kaynanama dogum gunu hediyesi havlu kenari yapicam ama bi turlu hosuma giden bulamamistim bi kac saniye oncesine kadar....bunu yapicam tabi becerebilirsem...
Ce: havlu kenarı harikasin...beni kurtardin kaynanama dogum gunu hediyesi havlu kenari yapicam ama bi turlu hosuma giden bulamamistim bi kac saniye oncesine kadar....bunu yapicam tabi becerebilirsem...
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #3 Ce: havlu kenarı şule banada yapsana kıss😀 emeğine sağlık rüyam çok hoş.
sule Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #4 Ce: havlu kenarı kaynanama yaptim bitirdimde sen kaldin....canin sag olsun yaparim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 18 Mart 2008 #5 Ce: havlu kenarı rüyacım çok hoş..mutlaka örnek alacam..ewlenecek olanlar var..çeyiz düğün olayı anlarsın ya🙂sende bul bi koca sanada yapalım ceyiz olayı😀
Ce: havlu kenarı rüyacım çok hoş..mutlaka örnek alacam..ewlenecek olanlar var..çeyiz düğün olayı anlarsın ya🙂sende bul bi koca sanada yapalım ceyiz olayı😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #6 Ce: havlu kenarı sule' Alıntı: kaynanama yaptim bitirdimde sen kaldin....canin sag olsun yaparim Genişletmek için tıkla ... sağol canım öyle demen yeter yapmış gibi oldun.
Ce: havlu kenarı sule' Alıntı: kaynanama yaptim bitirdimde sen kaldin....canin sag olsun yaparim Genişletmek için tıkla ... sağol canım öyle demen yeter yapmış gibi oldun.