gulsumelifbas Yeni Üye Üye 25 Eylül 2008 #1 en çok yağ yaktıran ve acil kilo verdiren yiyecekler kilo verdiren yiyecekler kilo verdiren besinler acil diyetler en hızlı spor neler verdirir 1. enginar 2 kuşkonmaz 3 brokkoli 4 brüksel lahanası 5 havuç 6 kereviz 7 salatalık 8 patlıcan 9 kıvırcık salata 10 ıspanak 11 kabak . bu diyet listesini sabah aldım televizyondan doctor verdi yani herkes yapabilirmiş melekler sizlede paylaşayım dedim .
kilo verdiren yiyecekler kilo verdiren besinler acil diyetler en hızlı spor neler verdirir 1. enginar 2 kuşkonmaz 3 brokkoli 4 brüksel lahanası 5 havuç 6 kereviz 7 salatalık 8 patlıcan 9 kıvırcık salata 10 ıspanak 11 kabak . bu diyet listesini sabah aldım televizyondan doctor verdi yani herkes yapabilirmiş melekler sizlede paylaşayım dedim .
anuş Yeni Üye Üye 25 Mart 2009 #2 Cevap: en çok yağ yaktıran ve acil kilo verdiren yiyecekler sagol canım bizde deneyelim bi
M mehtap bulut Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #7 merhabalar bu yiyecekler karışım olarak mı yeniiliyor yani haşlayarak hepsi karışım mı yeniyor yoksa hangisini istersek onu haşlayıp yiyebilecek mi
merhabalar bu yiyecekler karışım olarak mı yeniiliyor yani haşlayarak hepsi karışım mı yeniyor yoksa hangisini istersek onu haşlayıp yiyebilecek mi
Dj Aşık Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #9 ben denemiyicem burcu için arıyorum bunu begendim denettiririm
C cevapcı abla Forum Okuru 8 Kasım 2011 #10 mekik çekmeli koşu+yürüyüş yapmalı ve bunları yaparken karnınızı içinize çekmelisiniz