K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Aralık 2007 #1 En cok sevdiginiz gün... En cok sevdiginiz gün...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #2 Ce: En cok sevdiginiz gün... Cuma, çünkü önümdeki iki günün tatil olduğunu bilmek daha huzur verici 😀
Ce: En cok sevdiginiz gün... Cuma, çünkü önümdeki iki günün tatil olduğunu bilmek daha huzur verici 😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Aralık 2007 #3 Ce: En cok sevdiginiz gün... Eskiden en sevdigim gün pazartesi idi ama artik carsamba...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Aralık 2007 #4 Ce: En cok sevdiginiz gün... benimde cumaa🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #6 Cevap: En cok sevdiginiz gün... cumartesii hem tatil günüm hemde aşkımıın çarşı izini oluyorr ondann
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #7 Cevap: En cok sevdiginiz gün... bende cuma çünkü ertesi günü tatil
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 29 Nisan 2009 #8 Cevap: En cok sevdiginiz gün... Cumartesiii... çünkü eşim eve erken geliyorr 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2009 #9 Cevap: En cok sevdiginiz gün... pek yok ama persembe dedim benim tatilım yok çünkü ühüüüü....
B bufferance Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #10 Cevap: En cok sevdiginiz gün... Nedendir bilmem çok sewiyorum cuma gününü