Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Selamlar hayatım öncelikle özbek kadın isimleri listesi konusunun linkini hemen vermek istiyorum. Aslında özbek değil de "öz" ile başlayan isimleri bu konudan bulabilirsin onun haricinde senin için araştırma yaptım 2022 2023 2024 yıllarında da kullanılması beklenen en çok kullanılan özbek kız isimlerini sıralıyorum. Bebeğin hayırlı olsun. Vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşAllah gülüm.Özbekistan'da 2021 2022 yılında kullanılan en popüler kız isimleri şu şekildedir.İnançSafiyeSümeyyeYaseminMubinŞahsenemSevaraŞahzodaYıldızMadinaMunojatBelkısKezbanHaleJaleBu arada 6. sıradan sonrakiler özellikle tanınan ve bilinen kadın şarkıcıların ismidir onları da vikipedi ansiklopedisinden aldım hayatım burada incelemek istersen bak.
Selamlar hayatım öncelikle özbek kadın isimleri listesi konusunun linkini hemen vermek istiyorum. Aslında özbek değil de "öz" ile başlayan isimleri bu konudan bulabilirsin onun haricinde senin için araştırma yaptım 2022 2023 2024 yıllarında da kullanılması beklenen en çok kullanılan özbek kız isimlerini sıralıyorum. Bebeğin hayırlı olsun. Vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşAllah gülüm.
Bu arada 6. sıradan sonrakiler özellikle tanınan ve bilinen kadın şarkıcıların ismidir onları da vikipedi ansiklopedisinden aldım hayatım burada incelemek istersen bak.